Salg, service og sikkerhet Vg2 [Hopp til innhold]

Salg, service og sikkerhet Vg2

Praksis gjennom hele skoleåret

I faget Yrkesfaglig fordypning (YFF) er elevene ute i arbeidslivet en dag i uka gjennom nesten hele skoleåret. Dette er en kjempefin mulighet for å skaffe seg læreplass og danne nettverk. I tillegg får du mulighet til å vise en arbeidsgiver at du er en flink og arbeidsom ungdom. Dette kan skaffe deg fremtidige jobbmuligheter.

I alle fag er muntlige ferdigheter viktig. Selv de mest beskjedne elever blir etterhvert drevne til å framføre et budskap.

Året avsluttes med en tverrfaglig gruppeeksamen i programfagene med muntlig framføring og individuell høring.

Fag- og timefordeling på Vg2

Fellesfag; norsk, engelsk, samfunnsfag og kroppsøving.

Programfag; Sikkerhet, Økonomi og administrasjon, Markedsføring og salg og Yrkesfaglig fordypning.

• Sikkerhet
    Lære å planlegge sikkerhetsarbeidet i en bedrift, førstehjelp og konflikthåndtering.

• Økonomi og administrasjon
    Handler om å regne ut priser, lage budsjetter og regnskap, tilsette medarbeidere og følge lover.

• Markedsføring og salg
    Handler om å planlegge aktiviteter som tar sikte på at det oppstår byttehandle som oppfyller bedriftens mål ved å tilfredsstille behov i markedet.

• Yrkesfaglig fordypning
    Du kan bli kjent med yrker og bedrifter du har lyst til å jobbe i.