Design og håndverk Vg1

Fra skoleåret 2020-2021 deles Design og håndverk inn i to nye utdanningsprogram. På Bjørkelangen vgs vil vi tilby

Vg1 Frisør, blomster- og interiørdesign

Les mer om det nye utdanningsprogrammet på vilbli.no.

På Vg1 lærer du om:

Produktutvikling
Du jobber i prosess fra ide til ferdig produkt. Du lærer mer om ulike materialer, kreativitet og skaperevne.

Produksjon og praktiske ferdigheter
Her jobber du med produkter innenfor det yrket du ønsker videre, det kan være interiøroppdrag, frisyrer, reklame og skilt med mer.

Kommunikasjon og eksponering
Hvordan tar man imot en kunde? Hva er det kunden ønsker? Hvordan kan du vise frem produkter?

Arbeidsliv
Hva kjennetegner det yrket du ønsker å jobbe med? Hva kreves av deg, og hvilken muligheter har du?

Vi jobber med ulike materialer og teknikker, digitale foto- og tegneprogrammer og det er i stor grad variert undervisning.

Vi har flotte arbeidsrom, lyse og romslige. Det er tradisjon for å ha «åpne» dører mellom klasserommene, slik at elevene skal kunne følge med på hverandres arbeid på de ulike trinnene. Vi er stolte av det kreative arbeidet vårt og det faglige nivået og stiller ofte ut elevarbeid på egen avdeling og i skolens fellesrom til inspirasjon for medelever, ansatte og besøkende.

Flere inntrykk og bilder fra avdeling for Design og håndverk på Bjørkelangen vgs finner du på facebooksiden vår: https://www.facebook.com/DHBVS/ eller vår Instagramkonto, DH Bjørkelangen VGS.