Rådgivertjenesten

Gjennom hatet - DKS forestilling

21.01.2020

Amal Aden og Simon Stranger gjestet skolen i regi av Den kulturelle skolesekken 21. januar.

Les saken

Forsøk er gøy! Elever fra Vg3 viste fram noe av det du får være med på hvis du velger realfag.

Stor aktivitet på Åpen kveld for 10. klassinger

15.01.2020

Tirsdag 14. januar arrangerte Kjelle vgs og Bjørkelangen vgs Åpen kveld med informasjon om videregående opplæring. Skolenes utdanningsprogrammer ble presentert, og det var muligheter for å stille spørsmål til elever og lærere.

Les saken

Fylkesråd Siv Henriette Jacobsen og områdedirektør Lene Jensen i hadde god dialog med elevrådsstyret.

Fylkesråd og områdedirektør i Viken fylkeskommune besøkte BVS

09.01.2020

Onsdag 8. januar hadde skolen besøk fra nye Viken fylkeskommune. Fylkesråd for utdanning og kompetanse Siv Henriette Jacobsen (Ap) møtte ansatte og elever til samtaler om skolen. Også områdedirektør Lene Jensen deltok.