Lager og logistikk

Forutsatt godkjent studieplan tilbyr vi fagskole Lager og logistikk (30 studiepoeng), i samarbeid med Fagskolen Oslo Akershus 1-årig deltid.

Se vår nye film om Fagskole her.

Målgruppe

Fagarbeider logistikkoperatør, eventuelt realkompetanse (da minimum 5 års relevant praksis)

Omfang

Nettstudium over 1 år med fire 3-dagers samlinger.

Økonomi

Utdanningen er finansiert av Vikenfylkeskommune. Studentene dekker kostnadene for egne læremidler.

Søknad

Søknadsfrist for ordinært opptak er 15. april på Samordna opptak. Ytterligere informasjon finner du på Fagkolen Oslo Akershus sine nettsider.

Det er fortsatt mulig å søke Fagskole ved å sende mail direkte til post@bjorkelangen.vgs.no, eller kontakte oss for spørsmål på telefon 63854400 eller 48185674.

Dersom du trenger hjelp til søkingen kan Ragnhild Holmedahl kontaktes på e-post (ragnhild.holmedahl@bjorkelangen.vgs.no) eller telefon 63 85 44 00.

Nødvendig dokumentasjon skal følge søknaden elektronisk på samordnaopptak.no. Dokumentasjon er kopi av fagbrev, vitnemål fra videregående skole og oversikt over arbeidspraksis dokumentert av arbeidsgiver.

Studiestart

August/september 2020 med forbehold om tilstrekkelig antall søkere.

Ragnhild Holmedahl

Helse- og oppvekstfag