Mye god læring i god mat!

På Helse og oppvekst er mat og helse viktige ingredienser.

Elektrofag-elever lager robotarmer

2DEA bygger robotarmer for bruk i undervisningen. Robotarmene skal brukes til opplæring i programmering.

Speed-dating blant lærerne på BVS

Mandag 2. september gjennomførte vi den såkalte «speed-datingen» på skolen.

Kickoff for realismen på Vg3 studieforberedende

Norsk er et viktig fag, og elever og lærere startet friskt med kickoff i auditoriet på fredag.

Engasjerte ungdomspolitikere i skoledebatten på BVS.

Vel gjennomført skoledebatt

Skolevalgdebatten ved Bjørkelangen videregående skole ble avholdt for alle skolens elever tirsdag 27. august, i god tid før valgdagen 9. september.

I startgropa på resten av livet, velkommen til Helse og Oppvekstfag.

Så var vi i gang. En drøss spente elever, og et knippe over-energiske lærere som har hatt pedagogiske abstinenser siden midten av sommerferien, stod klare da startskuddet gikk på tirsdag. Skolestart. Endelig!

Lærer Stian Lerdahl med klassen sin.

Skoleåret er i gang!

Tirsdag 20. august møtte både helt nye Vg1-elever, og noe mer erfarne Vg2- og Vg3-elever til skolestart.

Klar, ferdig, skolestart!

Etter fire utviklingsdager er vi klare til å ta imot elevene i morgen. Velkommen (tilbake) til oss!

Hilsen fra rektor ved skolestart

Nå fylles snart skolegården på Bjørkelangen videregående skole igjen med elever. Alle på skolen gleder seg til å ta imot dere som skal begynne hos oss, og vi ønsker dere alle velkommen som elev på skolen vår.

middle aged high school teacher talking to students during break

Til deg som har strøket i fag på Vg3 påbygging til studiekompetanse

I Akershus fylkeskommune har vi en satsning som heter Kullansvar. 3 skoler og et Veiledningssenter hjelper ungdom som blant annet har fullført videregående skole uten å bestå i alle fag.