Romeriksmessen 2019

Ungdomsbedrifter fra Bjørkelangen vgs leverte flott innsats på Romerriksemessen.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Åpen kveld

I går var det stor trafikk og mange spente ungdommer i alle bygg ved BVS.

Masteklatring

Elektrofag har fått grunnleggende opplæring i masteklatring med stolpesko.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Utdanningsmesse på Lillestrøm

Bjørkelangen vgs har fått tildelt mandag 7. januar 2019 mellom kl. 09:00 og 12:00 som sitt besøksvindu for sine elever.

Julehilsen fra rektor

Med snødryss i lufta og et lite snølag ute begynner vi å få julestemning på Bjørkelangen videregående skole.

Møte med samarbeidspartnere

5. desember hadde skolen invitert til møte med våre samarbeidspartnere i offentlig og privat sektor.

1SSA på Freia

Tirsdag 11. desember var 1SSA med lærere på Freia.

Bordtennisfinale

Fra begynnelsen av november og fram til nå har det pågått en stor bordtennisturnering for elevene våre, i regi av miljøveileder.

Rudolf(ine) har kontrollen!

Juleutstilling fra kreative elever

Vg2 Interiør og utstilling ønsker god jul med denne flotte utstillinga i nybygget.