Fylkesmessa for ungt entreprenørskap

Fylkesmessen GründerExpo 2019 gikk av stabelen 28. februar på Norges varemesse. Totalt 161 Ungdomsbedrifter ga hverandre hard konkurranse.

Aktivitetsdag

Onsdag hadde vi aktivitetsdag for skolens elever og ansatte. En sosial dag, med aktiviteter på tvers av trinn og klasser.

9.-klassinger på utdanningsvalg

De to siste ukene har skolen hatt besøk fra 9.-klassinger fra distriktet, som vil prøve seg som elever på våre utdanningsprogram.

Madelens appell

Elevrådsledervalg

Etter appeller i aulaen og valg på it's learning, er ny elevrådsleder valgt i dag. Vi gratulerer Madelen Holtedahl som ny leder!

Forberedelser til Fylkesmessen for ungdomsbedrifter

Skolens ungdomsbedrifter er i gang med forberedelsene til Fylkesmessa for ungdomsbedrifter som arrangeres 28. februar.

Reisebrev fra Tyskland

Gjennom Erasmus+ er elever fra Vg2 Kjøretøy i Tyskland, i to uker gjennom faget yrkesfaglig fordypning. Her er deres første reisebrev!

Feiring av læreplass

Nå i disse dager er det mange som forbereder seg til å søke læreplass etter to år på yrkesfaglig opplæring.

NM i engelsk

Her er noen av de 14 elevene som deltok i den første runden av NM i engelsk.

Skoleturnering

Toppidrettsgruppa i håndball reiste i går til Ekeberghallen for å spille mot andre skoler på østlandet som også har toppidrett håndball.

Jobbsøkerkurs

Vg2-klassene på yrkesfag har gjennomført jobbsøkerkurs ved Veiledningsenteret Romerike.