Reisebrev fra Kreta

12 elever fra Vg2 Helsearbeiderfag, er på praksis gjennom faget yrkesfaglig fordypning på Annousakeio Therapeutic Centre på Kreta.

Påskehilsen fra rektor

Brått er det blitt påske på Bjørkelangen videregående skole. Selv med sen påske synes vi vinteren har gått utrolig raskt. Og nå tror jeg alle på skolen gleder seg til noen dager fri i vårsolen.

Bedriftsbesøk på Normeka

I går var elevene på Vg1 TIP på besøk på Normeka.

Nobels Fredssenter og Astrup Fearnley museet

Onsdag 27. mars var elevene ved vg1 Idrettsfag og Studiespesialisering på ekskursjon til Oslo.

Fylkesmesterskap for Kjøretøy

I dag, tirsdag 26. mars har Bjørkelangen vgs arrangert SkoleFM for elever på Vg2 Kjøretøy i Akershus fylkeskommune.

Vinterekskursjon på Lifjell

I uke 10 var Vg3 Idrettsfag på vinterekskursjon til Lifjell.

Elevene med Sierra Nevada i bakgrunnen

Ekskursjon til Spania

16 mars reiste 18 spansk-elever fra Bjørkelangen, Nannestad og Roald Amundsen VGS til Benamádena, rett utenfor Malaga. Elevene får en innholdsrik uke med spanskundervisning på en god skole, Colegio Maravillas, innkvartering privat hos spanske familier og flotte ekskursjoner.

Bjørkelangen vgs har hatt besøk av biskopen i Borg

Tirsdag 12. mars besøkte biskop Atle Sommerfeldt Bjørkelangen videregående skole. Besøket var en del av programmet for biskopens bispevisitas i Aurskog-Høland.

Styreseminar 26. og 27. februar

Etter et kort seminar med det gamle styret, er det nye styret nå satt inn i oppgaver og har nå startet sitt arbeid.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Ungdataundersøkelse

Ungdataundersøkelsen vil bli gjennomført ved Bjørkelangen videregående skole i uke 12 og 13.