Fylkesmesterskap for Kjøretøy

I dag, tirsdag 26. mars har Bjørkelangen vgs arrangert SkoleFM for elever på Vg2 Kjøretøy i Akershus fylkeskommune.

Vinterekskursjon på Lifjell

I uke 10 var Vg3 Idrettsfag på vinterekskursjon til Lifjell.

Elevene med Sierra Nevada i bakgrunnen

Ekskursjon til Spania

16 mars reiste 18 spansk-elever fra Bjørkelangen, Nannestad og Roald Amundsen VGS til Benamádena, rett utenfor Malaga. Elevene får en innholdsrik uke med spanskundervisning på en god skole, Colegio Maravillas, innkvartering privat hos spanske familier og flotte ekskursjoner.

Bjørkelangen vgs har hatt besøk av biskopen i Borg

Tirsdag 12. mars besøkte biskop Atle Sommerfeldt Bjørkelangen videregående skole. Besøket var en del av programmet for biskopens bispevisitas i Aurskog-Høland.

Styreseminar 26. og 27. februar

Etter et kort seminar med det gamle styret, er det nye styret nå satt inn i oppgaver og har nå startet sitt arbeid.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Ungdataundersøkelse

Ungdataundersøkelsen vil bli gjennomført ved Bjørkelangen videregående skole i uke 12 og 13.

Fylkesmessa for ungt entreprenørskap

Fylkesmessen GründerExpo 2019 gikk av stabelen 28. februar på Norges varemesse. Totalt 161 Ungdomsbedrifter ga hverandre hard konkurranse.

Aktivitetsdag

Onsdag hadde vi aktivitetsdag for skolens elever og ansatte. En sosial dag, med aktiviteter på tvers av trinn og klasser.

9.-klassinger på utdanningsvalg

De to siste ukene har skolen hatt besøk fra 9.-klassinger fra distriktet, som vil prøve seg som elever på våre utdanningsprogram.

Madelens appell

Elevrådsledervalg

Etter appeller i aulaen og valg på it's learning, er ny elevrådsleder valgt i dag. Vi gratulerer Madelen Holtedahl som ny leder!