Friluftsliv på Vg1 idrettsfag

Forrige uke hadde Vg1 idrettsfag en hel dag med friluftsliv.

Utvekslingstur til Torino

I uke 19 dro vi to elever fra 1ST- klassene ned til Torino i Italia, sammen med fire lærere.

Feiring av læreplasser i 2SSA

Emilie og Frida i 2SSA (Salg, service og sikkerhet) har fått læreplass på henholdsvis Securitas og Oslo kommune, Eiendoms- og Byfornyelsesetaten.

FN-prosjekt

Elevene i 1STA og 1STB simulerer sikkerhetsrådet i FN!

Utvekslingselever

Bjørkelangen videregående skole har seks elever som er på utveksling i USA. Her kan du lese om hvordan noen av de har hatt det den siste tiden på utveksling!

TINEstafett

Tirsdag 7. mai arrangerte 2IDA i samarbeid med AHF den årlige TINEstafetten.

Reisebrev fra Kreta - del 2

Da er vi alle kommet oss vel hjem fra et fantastisk praksisopphold. I første del av praksisen fikk vi oppleve den greske påsken, nå i siste del har vi vært inne på sykehjemmet i praksis.

Tverrfaglig prosjekt til Italia

Seks lærere og to elever fra Bjørkelangen videregående skole har satt kursen mot Torino i Italia og skolen Liceo V.Gioberti, samt besøk til "drømmebedrifter" innen TIP-fagene.

Inneklimaprosjektet

Fra mandag 6. mai er det svært begrensede parkeringsmuligheter ved skolen, da grunnarbeidene for paviljonger starter opp på parkeringsplassen.

Bjørkesykkelen

Elevene ved Vg1 Teknikk og industriell produksjon jobber med å ferdigstille egenproduserte sykler.