Utvekslingselever

Bjørkelangen videregående skole har seks elever som er på utveksling i USA. Her kan du lese om hvordan noen av de har hatt det den siste tiden på utveksling!

TINEstafett

Tirsdag 7. mai arrangerte 2IDA i samarbeid med AHF den årlige TINEstafetten.

Reisebrev fra Kreta - del 2

Da er vi alle kommet oss vel hjem fra et fantastisk praksisopphold. I første del av praksisen fikk vi oppleve den greske påsken, nå i siste del har vi vært inne på sykehjemmet i praksis.

Tverrfaglig prosjekt til Italia

Seks lærere og to elever fra Bjørkelangen videregående skole har satt kursen mot Torino i Italia og skolen Liceo V.Gioberti, samt besøk til "drømmebedrifter" innen TIP-fagene.

Inneklimaprosjektet

Fra mandag 6. mai er det svært begrensede parkeringsmuligheter ved skolen, da grunnarbeidene for paviljonger starter opp på parkeringsplassen.

Bjørkesykkelen

Elevene ved Vg1 Teknikk og industriell produksjon jobber med å ferdigstille egenproduserte sykler.

Reisebrev fra Kreta

12 elever fra Vg2 Helsearbeiderfag, er på praksis gjennom faget yrkesfaglig fordypning på Annousakeio Therapeutic Centre på Kreta.

Påskehilsen fra rektor

Brått er det blitt påske på Bjørkelangen videregående skole. Selv med sen påske synes vi vinteren har gått utrolig raskt. Og nå tror jeg alle på skolen gleder seg til noen dager fri i vårsolen.

Bedriftsbesøk på Normeka

I går var elevene på Vg1 TIP på besøk på Normeka.

Nobels Fredssenter og Astrup Fearnley museet

Onsdag 27. mars var elevene ved vg1 Idrettsfag og Studiespesialisering på ekskursjon til Oslo.