NM i engelsk

Her er noen av de 14 elevene som deltok i den første runden av NM i engelsk.

Skoleturnering

Toppidrettsgruppa i håndball reiste i går til Ekeberghallen for å spille mot andre skoler på østlandet som også har toppidrett håndball.

Jobbsøkerkurs

Vg2-klassene på yrkesfag har gjennomført jobbsøkerkurs ved Veiledningsenteret Romerike.

Romeriksmessen 2019

Ungdomsbedrifter fra Bjørkelangen vgs leverte flott innsats på Romerriksemessen.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Åpen kveld

I går var det stor trafikk og mange spente ungdommer i alle bygg ved BVS.

Masteklatring

Elektrofag har fått grunnleggende opplæring i masteklatring med stolpesko.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Utdanningsmesse på Lillestrøm

Bjørkelangen vgs har fått tildelt mandag 7. januar 2019 mellom kl. 09:00 og 12:00 som sitt besøksvindu for sine elever.

Julehilsen fra rektor

Med snødryss i lufta og et lite snølag ute begynner vi å få julestemning på Bjørkelangen videregående skole.

Møte med samarbeidspartnere

5. desember hadde skolen invitert til møte med våre samarbeidspartnere i offentlig og privat sektor.