Elevene som er med på Utdanningsvalg får prøve mange forskjellige oppgaver

Innen helse- og oppvekstfag er samarbeid og samhandling viktig. Elevene som besøkte Elektrofag fikk blant annet prøve koding av lego-modeller.

Ny workshop i programmering

Lærere på elektrofag ved BVS underviste deltakerne i programmeringsprosjektet denne uka.

Besøk fra Forst i Tyskland

I fem dager var lærere og elever fra Friedrich-Ludwig-Jahn-Gymnasium i Forst på besøk. Skogstur, kunst-prosjekt og to dager i Oslo sto på programmet.

Elevrådsstyret var på lederopplæring

BVS og Skedsmo vgs samarbeider om lederopplæring av elevrådsstyrene. Fredag var elevene samlet på Rådhuset på Bjørkelangen.

Spennende tverrfaglig skriveprosjekt

Denne uka startet Vg2 barne- og ungdomsarbeider og helsefagarbeider opp med et tverrfaglig skriveprosjekt. Både elever og lærere synes det er viktig å øve på et profesjonelt skriftlig språk.

Synne Moen-Duran (nr. 3 fra venstre) vant innledende runde på BVS.

Vant innledende runde av NM i engelsk

Synne Moen-Duran i 2STA vant innledende runde av NM i engelsk ved Bjørkelangen vgs.

1STC på vintertur

C-klassen på Vg1 Studiespesialisering har vært på vintertur i kroppsøvingen i dag.

Gjennom hatet - DKS forestilling

Amal Aden og Simon Stranger gjestet skolen i regi av Den kulturelle skolesekken 21. januar.

Forsøk er gøy! Elever fra Vg3 viste fram noe av det du får være med på hvis du velger realfag.

Stor aktivitet på Åpen kveld for 10. klassinger

Tirsdag 14. januar arrangerte Kjelle vgs og Bjørkelangen vgs Åpen kveld med informasjon om videregående opplæring. Skolenes utdanningsprogrammer ble presentert, og det var muligheter for å stille spørsmål til elever og lærere.

Fylkesråd Siv Henriette Jacobsen og områdedirektør Lene Jensen i hadde god dialog med elevrådsstyret.

Fylkesråd og områdedirektør i Viken fylkeskommune besøkte BVS

Onsdag 8. januar hadde skolen besøk fra nye Viken fylkeskommune. Fylkesråd for utdanning og kompetanse Siv Henriette Jacobsen (Ap) møtte ansatte og elever til samtaler om skolen. Også områdedirektør Lene Jensen deltok.