Nyheter

Jane og Hannah fra elevtjenesten sto klare til å ta imot elevene denne morgenen.

"GI TID" Vi markerte Verdensdagen for psykisk helse

Torsdag 10. oktober markeres denne dagen over hele verden. På BVS startet det før skolestart, og fortsatte med arrangement i midttimen.

God stemning på møtet om samarbeidsprosjektet.

Samarbeidsprosjekt om algoritmisk tenkning

Ungdomsskolene, Kjelle vgs og Bjørkelangen vgs er igang med et prosjekt innen programmering og robotikk.

Utvekslingsbesøk til samarbeidsskolen vår i Forst

En elevgruppe og to lærere fra BVS var før høstferien på utveksling i Forst i Tyskland.

Studentene Jonas og Arisa presenterer opplegget for timen.

Lærerstudenter med praksisperiode på BVS

Skolen har i to uker hatt praksisstudenter fra MF vitenskapelig høyskole i praksis. Dette er den fjerde praksisperioden de har, og de så med skrekkblandet fryd på å være tilbake i klasserommet igjen.

Leken yrkesfaglig fordypning

Fredag 20. september var en gruppe Vg1-ungdommer som har yrkesfaglig fordypning så heldige å få opplæring av barn i barnehage.

Besøk av Volvo Truck Senter

18. september hadde Vg2 kjøretøyklassene besøk av Volvo Truck Senter Oslo.

Kanotur med 1IDA

4. - 6. september var Vg1 Idrettsfag på kanotur.

Interlacrosse i kroppsøvingen.

Vg1 Elektro har spilt Interlacrosse i kroppsøvingen.

På fjelltur.

Gode opplevelser i Rondane

2 IDA var på fjelltur i Rondane fra 28.-30. august. Det var en sosial tur med overnatting i telt.

Startskuddet har gått.

Arrangerte skolekamp i friidrett

Tirsdag 10. september gikk årets skolekamp i friidrett av stabelen på AHF-banen.