Resultatet av skolevalget

Resultatet av skolevalget er klart.

Mye god læring i god mat!

På Helse og oppvekst er mat og helse viktige ingredienser.

Elektrofag-elever lager robotarmer

2DEA bygger robotarmer for bruk i undervisningen. Robotarmene skal brukes til opplæring i programmering.

Speed-dating blant lærerne på BVS

Mandag 2. september gjennomførte vi den såkalte «speed-datingen» på skolen.

Kickoff for realismen på Vg3 studieforberedende

Norsk er et viktig fag, og elever og lærere startet friskt med kickoff i auditoriet på fredag.

Engasjerte ungdomspolitikere i skoledebatten på BVS.

Vel gjennomført skoledebatt

Skolevalgdebatten ved Bjørkelangen videregående skole ble avholdt for alle skolens elever tirsdag 27. august, i god tid før valgdagen 9. september.

I startgropa på resten av livet, velkommen til Helse og Oppvekstfag.

Så var vi i gang. En drøss spente elever, og et knippe over-energiske lærere som har hatt pedagogiske abstinenser siden midten av sommerferien, stod klare da startskuddet gikk på tirsdag. Skolestart. Endelig!

Lærer Stian Lerdahl med klassen sin.

Skoleåret er i gang!

Tirsdag 20. august møtte både helt nye Vg1-elever, og noe mer erfarne Vg2- og Vg3-elever til skolestart.

Klar, ferdig, skolestart!

Etter fire utviklingsdager er vi klare til å ta imot elevene i morgen. Velkommen (tilbake) til oss!

Hilsen fra rektor ved skolestart

Nå fylles snart skolegården på Bjørkelangen videregående skole igjen med elever. Alle på skolen gleder seg til å ta imot dere som skal begynne hos oss, og vi ønsker dere alle velkommen som elev på skolen vår.