Hafjell i sol.

Vellykket aktivitetsdag

Onsdag hadde skolen aktivitetsdag med turer til Hafjell og Østfoldbadet, og aktiviteter som dans, natursti, innebandy, volleyball, rollespill, gaming og brettspilling på skolen.

Slik følger vi opp situasjonen med koronaviruset

Bjørkelangen videregående skole følger nå situasjonen med koronaviruset nøye.

Remi, Markus, Adrian og David presenterte BOXCAP.

Deltok i mesterskapet for ungdomsbedrifter

Tre ungdomsbedrifter fra klasse 2SSA deltok på Romeriksmesterskapet for Ungdomsbedrifter mandag 24. februar.

Reisebrev fra Kenya

De seks elevene fra Bjørkelangen og Kjelle vgs som er i Kenya i en uke nå, har sendt oss dette reisebrevet.

Nytt og gammelt elevrådsstyre samlet til arbeid.

Ga fra seg stafettpinnen til det nye elevrådsstyret

Som en del av vår satsing på elevmedvirkning og elevråd, fikk vårt nye elevrådsstyre opplæring av vårt gamle elevrådsstyre på styreseminar på Nordfjeld gård på Eidskog 13.-14. februar.

Friluftsliv i snøfattig vinter

Vg1 Idrettsfag vil takke Mangenfjellet turlag som var veldig behjelpelige med å finne en alternativ tur da snøen uteble.

Synne Moen-Duran (2STA) lengst ut til høyre og vinneren av skrivekonkurransen lengst ut til venstre, Sanna Elida Høeg (Ski vgs).

NM i engelsk

12. februar ble NM i engelsk arrangert på Jessheim videregående skole.

Johanne (1IDA), Fredrik (miljøarbeider) og Solveig (2STA) reiser onsdag til Kenya.

Sommerfugler før avreise til Kenya

Onsdag reiser en gruppe med elever og ansatte fra Kjelle vgs og Bjørkelangen vgs på en ukes tur til Kenya.

Dokumentarfilm for historieinteresserte

Vg3 elever fikk tilbud om å bli igjen etter skoletid torsdag for filmvisning.

Goethe-Institut holdt tysk-undervisning

Tysk-elevene hadde quiz og "Deutschlandpuzzle" i undervisningsøkta med Goethe-Institut.