Tverrfaglig prosjekt til Italia

Seks lærere og to elever fra Bjørkelangen videregående skole har satt kursen mot Torino i Italia og skolen Liceo V.Gioberti, samt besøk til "drømmebedrifter" innen TIP-fagene.

Inneklimaprosjektet

Fra mandag 6. mai er det svært begrensede parkeringsmuligheter ved skolen, da grunnarbeidene for paviljonger starter opp på parkeringsplassen.

Bjørkesykkelen

Elevene ved Vg1 Teknikk og industriell produksjon jobber med å ferdigstille egenproduserte sykler.

Reisebrev fra Kreta

12 elever fra Vg2 Helsearbeiderfag, er på praksis gjennom faget yrkesfaglig fordypning på Annousakeio Therapeutic Centre på Kreta.

Påskehilsen fra rektor

Brått er det blitt påske på Bjørkelangen videregående skole. Selv med sen påske synes vi vinteren har gått utrolig raskt. Og nå tror jeg alle på skolen gleder seg til noen dager fri i vårsolen.

Bedriftsbesøk på Normeka

I går var elevene på Vg1 TIP på besøk på Normeka.

Nobels Fredssenter og Astrup Fearnley museet

Onsdag 27. mars var elevene ved vg1 Idrettsfag og Studiespesialisering på ekskursjon til Oslo.

Fylkesmesterskap for Kjøretøy

I dag, tirsdag 26. mars har Bjørkelangen vgs arrangert SkoleFM for elever på Vg2 Kjøretøy i Akershus fylkeskommune.

Vinterekskursjon på Lifjell

I uke 10 var Vg3 Idrettsfag på vinterekskursjon til Lifjell.

Elevene med Sierra Nevada i bakgrunnen

Ekskursjon til Spania

16 mars reiste 18 spansk-elever fra Bjørkelangen, Nannestad og Roald Amundsen VGS til Benamádena, rett utenfor Malaga. Elevene får en innholdsrik uke med spanskundervisning på en god skole, Colegio Maravillas, innkvartering privat hos spanske familier og flotte ekskursjoner.