Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Intensivkurs på Jessheim videregående skole

Akershus fylkeskommune arrangerer intensivkurs for elever/ungdom på yrkesfag som har strøket i fellesfag.

Kamil Kasza, Knut Magnussen, Sylvia Hoff og Adrian Bråthe

Bestemannspris

Onsdag 12. juni ble beste elev i 2KJA og i 2KJB kåret.

Avslutning av FN-prosjektet!

Elevene i 1STA og 1STB jobber med et prosjekt der de gjennom fagkunnskap og dybdelæring skal jobbe seg fram mot å simulere sikkerhetsrådet i FN i et rollespill der man forsøker å løse konflikten i Jemen, som FN har uttalt er den største humanitære krisen etter 2.verdenskrig.

Vinnerne av innovasjonscamp 2019

For åttende år på rad, arrangerte skolen innovasjonscamp for elever i Vg2 studiespesialisering og idrettsfag.

Innovasjoncamp 2019

Årets innovasjonscamp for Vg2 SF gjennomføres i tiden 12.6. til 14.6. Dette er alternative skoledager hvor elevene gjennom et case og i samarbeid blir utfordret på å vise sine kreative og innovative egenskaper.

Rådgiversamling

Torsdag 6. juni var skolen så heldig å få besøk av ca 60 rådgivere fra Romerike på samling i regi av Veiledningssenteret.

FN-prosjekt

Elevene i 1STA og 1STB simulerer sikkerhetsrådet i FN!

Oppussingsprosjekt på Vg2 Interiør og utstilling

Ei gammal brakke, er det håp for den da?

Ungdataundersøkelsen

Hvordan er det å vokse opp i Aurskog-Høland?

Friluftsliv

Vg1 TIP hadde friluftsliv i kroppsøvingen forrige uke.