Fornyet partnerskapsavtalen

Bjørkelangen vgs og Toyota Romerike AS fornyet partnerskapsavtalen i går og det ble en del endringer og «moderniseringer». Blant annet samarbeider skolen og Toyota Romerike AS om Lektor2 prosjektet, et prosjekt som er initiert av fylket.

FN-prosjekt

Elevene i 1STA og 1STB simulerer sikkerhetsrådet i FN!

Fagdag om frivillighet i regi av Verdighetssenteret

Onsdag 15.mai var en tverrfaglig sammensatt gjeng samlet på skolen for felles tema: Frivillighet.

Friluftsliv på Vg1 idrettsfag

Forrige uke hadde Vg1 idrettsfag en hel dag med friluftsliv.

Utvekslingstur til Torino

I uke 19 dro vi to elever fra 1ST- klassene ned til Torino i Italia, sammen med fire lærere.

Feiring av læreplasser i 2SSA

Emilie og Frida i 2SSA (Salg, service og sikkerhet) har fått læreplass på henholdsvis Securitas og Oslo kommune, Eiendoms- og Byfornyelsesetaten.

FN-prosjekt

Elevene i 1STA og 1STB simulerer sikkerhetsrådet i FN!

Utvekslingselever

Bjørkelangen videregående skole har seks elever som er på utveksling i USA. Her kan du lese om hvordan noen av de har hatt det den siste tiden på utveksling!

TINEstafett

Tirsdag 7. mai arrangerte 2IDA i samarbeid med AHF den årlige TINEstafetten.

Reisebrev fra Kreta - del 2

Da er vi alle kommet oss vel hjem fra et fantastisk praksisopphold. I første del av praksisen fikk vi oppleve den greske påsken, nå i siste del har vi vært inne på sykehjemmet i praksis.