Presentasjon av utvalgte bøker i klassene.

...bare må lese!

Denne uka har vi hatt oppstart av det årlige leseprosjektet for de åtte Vg1-klassene på yrkesfag. Et bredt utvalg titler er presentert, og elevene har nå lånt hver sin bok.

Utvekslingsbesøk til samarbeidsskolen vår i Forst

En elevgruppe og to lærere fra BVS var før høstferien på utveksling i Forst i Tyskland.

Studentene Jonas og Arisa presenterer opplegget for timen.

Lærerstudenter med praksisperiode på BVS

Skolen har i to uker hatt praksisstudenter fra MF vitenskapelig høyskole i praksis. Dette er den fjerde praksisperioden de har, og de så med skrekkblandet fryd på å være tilbake i klasserommet igjen.

Leken yrkesfaglig fordypning

Fredag 20. september var en gruppe Vg1-ungdommer som har yrkesfaglig fordypning så heldige å få opplæring av barn i barnehage.

Besøk av Volvo Truck Senter

18. september hadde Vg2 kjøretøyklassene besøk av Volvo Truck Senter Oslo.

Kanotur med 1IDA

4. - 6. september var Vg1 Idrettsfag på kanotur.

Interlacrosse i kroppsøvingen.

Vg1 Elektro har spilt Interlacrosse i kroppsøvingen.

På fjelltur.

Gode opplevelser i Rondane

2 IDA var på fjelltur i Rondane fra 28.-30. august. Det var en sosial tur med overnatting i telt.

Startskuddet har gått.

Arrangerte skolekamp i friidrett

Tirsdag 10. september gikk årets skolekamp i friidrett av stabelen på AHF-banen.

Elevene fra biologi 1 og 2 har vært på ekskursjon til Nesodden.

Føling i fjæra

Elevene i Vg2 og Vg3 som tar faget biologi har vært på ekskursjon for å finne ut mer om kråkeboller, krabber og annet som lever i havet.