Hva jobbes det med i Sosiologi?

Denne uka har uttesting av avvik vært på timeplanen, der elevene brukte film for å dokumentere.

Sandra og Rachael er i praksis i salgsfaget hos Kiwi Bjørkelangen. De arbeider mye med vareplassering men skal også få være med på møter og lære å sitte i kassa.

Praksis for Vg2 Salg, service og sikkerhet

Fra uke 41-49 er 2SSA ute i praksis i til sammen 9 dager.

Utdanningsvalg på elektro

I uke 42 og 43 hadde elektro besøk av ungdomskoleelever fra Aurskog-Høland og Fet.

TIP-klassens årlige gocarttur

Vg1 Teknikk og industriell produksjon har besøkt Harald Huysman Karting i Oslo.

Barnehagedag i hundre

Fredag var Vg1 Helse og oppvekstfag på praksisdag i yrkesfaglig fordypning i Mortensåsen friluftsbarnehage og Flatebyjordet barnehage.

Fagdag med sprell for Vg2 ST/ID

Norsklærerne møtte opp i nøye utvalgt kostyme da temaet var makt og ære i nåtid og fortid.

Vi tester yrkeslivet

Har du valgt yrkesfag? Da må du ut og jobbe. Våre elever på Helse og oppvekst tar selvsagt utfordringen.

Et utvalg litteratur om temaet.

Spennende tverrfaglig prosjekt om bioteknologi for Vg1

Onsdag startet prosjektet "Bioteknologi" opp for elevene i Vg1 studieforberedende og på idrettsfag.

Seminardeltakerne ankommer Fossheim.

Det nye elevrådet har vært på seminar

Hver høst når tillitselever og varatillitselever i hver klasse er valgt, drar alle på seminar. Elevrådsstyret har sendt oss noen bilder og skrevet litt om det.

Seriegrunder Sjur Skagestad viste hvor stor sjanse det er for å lykkes.

Kickoff for UB

2SSA var på Kickoff for Ungdomsbedrifter i Colosseum kino i Oslo.