Klar for avreise til Afrika!

I morgen, onsdag 14. februar reiser en delegasjon fra Bjørkelangen og Kjelle vgs til bistandsprosjektet i Giribe, Kenya.

Reisebrev fra Tyskland

Gjennom Erasmus+ er elever fra Vg2 Kjøretøy i Tyskland, i to uker gjennom faget yrkesfaglig fordypning. Her er deres andre reisebrev!

Skoleturnering i håndball

24.1 dro elevene som har toppidrett håndball til Ekeberghallen for å spille skoleturnering mot andre skoler fra Akershus og Oslo.

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Langrennskurs i nærområdet

Vg1 idrettsfag er midt inne i et langrennskurs i faget aktivitetslære.

Reisebrev fra Tyskland

Gjennom Erasmus+ er elever fra Vg2 Kjøretøy i Tyskland, i to uker gjennom faget yrkesfaglig fordypning. Her er deres første reisebrev!

Utdanningsvalg på Bjørkelangen vgs

Vi har besøk av 9.-klassinger i uke 5 og 6 som får erfare hvordan det er å være elev ved våre utdanningsprogram.

Romeriksmessen for UB

Fire ungdomsbedrifter fra programfaget Entreprenørskap har deltatt på Romeriksmessa i UB på Strømmen Storsenter.

Espen på seierspallen.

Gode prestasjoner på Toppidrett ski

Vår Toppidrett ski elev, Espen Aakervik, gjorde en utrolig sterk prestasjon under siste Norgescuprenn junior langrenn på Beitostølen.

Debatt for elevrådskandidater

Det er duket for ledervalg på Bjørkelangen vgs, og første runde med debatt finner sted i aulaen, tirsdag 23.01, i midttimen.