Bestemannspris

Fredrik Lemoen og Joakim Langeland Granli ble kåret til årets beste elever på kjøretøy!

En hilsen fra utvekslingseleven

Bjørkelangen vgs har hatt en utvekslingselev dette skoleåret. Her kan du lese om hennes opphold i Norge.

Gruppe 11 - beste totale løsning.

Avslutning av Innovasjonscampen

Etter tre dager med stort engasjement og kreative løsninger, ble årets innovasjonscamp avsluttet med presentasjoner og premier utdelt for «Beste nyskapende løsning» og «Beste totale løsning».

Innovasjonscamp 2018

Årets innovasjonscamp for 2STA, 2STB, 2STC og 2IFA gjennomføres i tiden 13.6. til 15.6. Dette er alternative skoledager hvor elevene gjennom et case og i samarbeid blir utfordret på å vise sine kreative og innovative egenskaper.

FN-rollespill - konflikten i Jemen

Vg1 studiespesialisering hadde i går FN-rollespill i auditoriet. I rollespillet simulerte de et møte i FNs sikkerhetsråd.

Sykkeltur 2IFA

6. til 7. juni dro elevene fra Vg2 Idrettsfag på sykkeltur i nydelig vær.

Reisebrev fra Forst

Allerede før klokken halv syv sto var BVSs delegasjon til Forst samlet på Gardermoen. Å komme seg til Berlin gikk uten problemer og vi kom oss fint videre til Sentralbanestasjonen der det ble lunsj.

Konsert i skolegården

Fredag 8. juni hadde vi besøk av Ensemble Allegria som holdt konsert for elevene våre. Alle elevene på yrkesfag, i Vg1 og Vg2, var invitert.

Utdanningsvalg på timeplanen

23. mai møtte 8.-trinnselever fra Bingsfoss en vanlig skoledag på HO.

Opplæring i fiberinstallasjon

15. og 16. mai hadde våre elever ved vg2 Data og elektronikk opplæring i fiberinstallasjon med elever på Bjertnes videregående skole.