NKUL 2018

7.- 9. mai hadde vi en lærerdelegasjon på NKUL, Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring.

Tinestafetten 2018

Sammen med Aurskog-Høland friidrettslag arrangerte 2IFA i dag den årlige Tinestafetten på AHF friidrettsbane.

Test-fagprøve for lærlinger i Salgsfaget

Det nærmer seg avslutning på to års læretid i bedrift. Læretiden avsluttes med fagprøven i Salgsfaget. Men det er viktig å øve seg. Derfor arrangerer skolen test-fagprøver som ligger svært nær den ekte fagprøven arrangert av fylkeskommunen.

Mindfulness

Eksamensnerver? I regi av skolens helsesøster arrangeres Mindfulness på skolen. Det starter opp onsdag 25. april, på rom C25. Velkommen til alle våre elever!

"Helse på spill"

Akershus fylkesmuseum delte med alle klassene på helse og oppvekstfag et spennende og lærerikt undervisningsprogram med kreative metoder nå i vår.

På omvisning på helsehuset

Vg2 Interiør og utstilling fikk besøke det nye helsehuset til Aurskog-Høland kommune et par dager før åpningen.

Dommeren følger nøye med.

Skole-NM i yrkesfag

Joakim Granli fra Vg2 kjøretøy fortsatte å imponere og tok 2. plassen i klassen for Bilfag, lette kjøretøy i norgesmesterskapet.

Norgescup finale i Alta

Sesongen ble avsluttet for langrenns juniorene sist helg med Norgescup finale i Alta sammen med seniorenes Norgesmesterskap på ski. Espen Aakervik i 1sta fornektet seg ikke og leverte en ny pallplassering på 10 km med skibytte (5 km klassisk + 5 km skøyting).

Påskehilsen fra rektor

Brått er det påskeferie for oss på Bjørkelangen videregående skole. Nå skal alle på skolen lade batterier og gjøre seg klare til siste del av dette skoleåret. Påskeferien markerer på mange måter starten på avslutningen av skoleåret.

Besøk og fering i Vg2 Salg, service og sikkerhet

2SSA fikk besøk av lærlinger i dag og feiret samtidig at en av elevene er sikret læreplass.