Tumaini - åpen kveld

Tirsdag 4. september kl 18.30-20.00 i nybygget Bjørkelangen videregående skole.

NUSS-studien

Bjørkelangen videregående skole skal være med i en undersøkelse i regi av Folkehelseinstituttet om Norsk Ungdoms Sårbarhet for Smittsom hjernehinnebetennelse, kalt NUSS-studien.

Vg1 Service og samferdsel på kanotur

Mandag var 1SSA på kanotur for klassebygging

Brobygging i Vg1 Service og samferdsel

Måloppnåelse og vurdering skal også læres og forstås.

Oppstart for fagskole

I dag var det oppstart for studenter i helsefag; demens- og alderspsykiatri sammen med kreftomsorg og lindrende pleie.

Kick-off for realismen!

Norsklærerne ga litt ekstra av seg selv når det var duket for introduksjonsøkt av litteraturperiodene, nærmere bestemt realismen.

Kahoot i aula

Skolestart 2018

Det nye skoleåret er i gang!

Bjørkelangen videregående skole

Skolestart august 2018 - hilsen fra rektor

Nå fylles snart skolegården på Bjørkelangen videregående skole igjen med elever. Alle på skolen gleder seg til å ta i mot dere som skal begynne hos oss, og vi ønsker dere alle velkommen som elev på skolen vår.

Ledelsen og fagkoordinatorer har skoleårets første møte.

Snart klare for nytt skoleår

Mange hender er allerede i sving for å få alt klart til skolestart. Velkommen til første skoledag 16. august.

Samarbeid om opplæring

Mandag var Bjørkelangen vgs vertskap for samarbeidsmøte mellom de to videregående skolene og Aurskog-Høland kommunes 1-10 skoler.