Lifjell

Mandag til fredag i uke 10 var elevene ved Vg3 Idrettsfag på vintertur på Lifjell.

Praktisk jobbsøkerveiledning med filmteam på besøk!

Mandag 5. og tirsdag 6. mars hadde Vg2 kjøretøyklassene jobbsøkerkurs. Samtidig med dette kom et filmteam engasjert av Wordskills Norway på besøk!

Utveksling med Erasmus+

To fagskolestudenter reiser til Kreta for å ta deler av praksisen på et gresk sykehjem.

Espen Aakervik på pallen.

Sølv i NM langrenn for juniorer!

Espen Aakervik i 1STA gjorde det svært bra under Norgesmesterskapet i langrenn for juniorer i Steinkjer sist helg.

Reisebrev fra Kenya

I vinterferien fikk to elever og elevrådsveileder fra BVS en uforglemmelig reise til Kenya og prosjektet vi støtter der.

Akershusmesse

Flott innsats og 10 nominasjoner til Bjørkelangen vgs på Akershusmessen.

Styreseminar for elevrådet i Eidskog

Gammelt og nytt elevrådsstyre er samlet til seminar i Eidskog på Nordfjeld gård. Bedre kan vi ikke ha det!

Krafttak mot kreft

Russen ved Bjørkelangen videregående skole skal ha innsamling til Krafttak mot kreft torsdag 01.03.18.

NM i engelsk

Onsdag 14. februar deltok to av våre elever, Sol-Marie Hamilton Meyer og Nushin Kanani, i NM i engelsk på Jessheim videregående skole.

Teamarbeid og tempo

I uke 5 og 6 var elever fra 9.klasse fra ungdomsskolene på Bjørkelangen, Aursmoen, Bråte og Østersund på utdanningsvalg hos TIP.