Aktivitetsdag

Onsdag hadde vi aktivitetsdag for skolens elever og ansatte. En sosial dag, med aktiviteter på tvers av trinn og klasser.

9.-klassinger på utdanningsvalg

De to siste ukene har skolen hatt besøk fra 9.-klassinger fra distriktet, som vil prøve seg som elever på våre utdanningsprogram.

Madelens appell

Elevrådsledervalg

Etter appeller i aulaen og valg på it's learning, er ny elevrådsleder valgt i dag. Vi gratulerer Madelen Holtedahl som ny leder!

Forberedelser til Fylkesmessen for ungdomsbedrifter

Skolens ungdomsbedrifter er i gang med forberedelsene til Fylkesmessa for ungdomsbedrifter som arrangeres 28. februar.

Reisebrev fra Tyskland

Gjennom Erasmus+ er elever fra Vg2 Kjøretøy i Tyskland, i to uker gjennom faget yrkesfaglig fordypning. Her er deres første reisebrev!

Feiring av læreplass

Nå i disse dager er det mange som forbereder seg til å søke læreplass etter to år på yrkesfaglig opplæring.

NM i engelsk

Her er noen av de 14 elevene som deltok i den første runden av NM i engelsk.

Skoleturnering

Toppidrettsgruppa i håndball reiste i går til Ekeberghallen for å spille mot andre skoler på østlandet som også har toppidrett håndball.

Jobbsøkerkurs

Vg2-klassene på yrkesfag har gjennomført jobbsøkerkurs ved Veiledningsenteret Romerike.

Romeriksmessen 2019

Ungdomsbedrifter fra Bjørkelangen vgs leverte flott innsats på Romerriksemessen.