Oppstart for fagskole

I dag var det oppstart for studenter i helsefag; demens- og alderspsykiatri sammen med kreftomsorg og lindrende pleie.

Kick-off for realismen!

Norsklærerne ga litt ekstra av seg selv når det var duket for introduksjonsøkt av litteraturperiodene, nærmere bestemt realismen.

Kahoot i aula

Skolestart 2018

Det nye skoleåret er i gang!

Bjørkelangen videregående skole

Skolestart august 2018 - hilsen fra rektor

Nå fylles snart skolegården på Bjørkelangen videregående skole igjen med elever. Alle på skolen gleder seg til å ta i mot dere som skal begynne hos oss, og vi ønsker dere alle velkommen som elev på skolen vår.

Ledelsen og fagkoordinatorer har skoleårets første møte.

Snart klare for nytt skoleår

Mange hender er allerede i sving for å få alt klart til skolestart. Velkommen til første skoledag 16. august.

Samarbeid om opplæring

Mandag var Bjørkelangen vgs vertskap for samarbeidsmøte mellom de to videregående skolene og Aurskog-Høland kommunes 1-10 skoler.

Fagskolesamlinger skoleåret 2018

For Demens og alderspsykiatri og Kreftomsorg blir samlingene onsdager, mens for veiledning av lærlinger vil følgende dager være samlinger: 6.-8.9, 1.-3.11, 10.-12.1 og 14.-16.3.

Sommeravslutning for avgangselever

Tradisjonen tro hadde skolen vår sommeravslutning for avgangselever 21. juni.

Sommerhilsen fra rektor

I dag har vi sommeravslutning for skolens ansatte, det betyr at et nytt skoleår på Bjørkelangen videregående skole går mot sin slutt.

Bestemannspris

Fredrik Lemoen og Joakim Langeland Granli ble kåret til årets beste elever på kjøretøy!