1SSA på ekskursjon til Charlottenberg

Før høstferien var Vg1 Service og samferdsel på "Harrytur" til Charlottenberg.

Besøk av Volvo Truck Center

Mandag 24. september hadde begge Vg2 kjøretøyklassene besøk av Volvo Truck Center avdeling Furuset.

Internasjonalisering

Fredag 14. september hadde vi besøk fra Akershus Fylkeskommune, avdeling for internasjonalisering.

Besøk fra Forst

Tirsdag til lørdag forrige uke hadde vi besøk av elever og lærere fra Forst.

Elevrådsseminar

Tradisjon tro samles alle elevrådsrepresentantene til seminar på Fossheim for sjette år på rad.

Skolekampen

Vg3 Idrettsfag med hjelp av Vg2 har, sammen med Aurskog-Høland friidrettslag arrangert skolekamp i dag.

Fjelltur

I forbindelse med faget aktivitetslære har elevene ved Vg2 Idrettsfag vært på tur til Rondane hvor målet var å teste ut friluftslivferdigheter i høyfjellet.

Oppstart for Fagskolen

Fagskole veiledning av lærlinger hadde sin første samling torsdag til lørdag.

Kanotur

Vg1 Idrettsfag var på kanotur fra onsdag 5. – fredag 7. september.

Besøk fra Kenya - Tumainiprosjektet

Bjørkelangen videregående skole fikk mandag 3. september storfint besøk hele veien fra Giribe i Kenya. Besøket var ekteparet, Robert og Faith Masaga.