Leseprosjektet er i gang - for femte år på rad!

For femte år på rad arrangeres leseprosjekt for alle elevene ved Vg1 Yrkesfag.

Miniyrkesmesse på Helse- og oppvekstfag.

I dag har Vg1 HO hatt besøk av yrkesgrupper innen helse- og oppvekstsektoren for å bli kjent med ulike veier videre.

Norsk folkemuseum og Den Norske Opera

Elevene ved utdanningsprogrammet Design og håndverk har vært på ekskursjon.

Malin og noen av hennes nye venner på

Utvekslingselever

Bjørkelangen videregående skole har seks elever som er på utveksling i USA. Her kan du lese om hvordan noen av de har det.

Utdanningsvalg på BVS

10. klassinger fra ungdomsskolene i distriktet vårt har fått prøve seg som elever hos oss denne uka.

Remi med praksisplass v/Brandstad

1SSA ut i arbeidslivet

I faget yrkesfaglig fordypning er elevene ute for å tilegne seg ny kunnskap i en bedrift.

Prosjekt Veien mot fagbrevet

Tirsdag hadde helse- og oppvekstavdelingen hospiteringssamling med veiledere i bedrifter fra Aurskog Høland og Fet.

Treningsleir i Spania 3IDA

Rett før høstferien reiste elevene i Vg3 Idrettsfag på treningsleir til Lloret de Mar. Her hadde klassen en fantastisk uke med mye trening og hygge.

Yoga på breddeidrett

Breddeidrett Vg1 har i dag hatt yoga på timeplanen.

Verdensdag for psykisk helse

På Bjørkelangen videregående skole stilte engasjerte elever, elevrådet, miljøveileder, sosialpedagogisk rådgiver, helsesøster, psykiatrisk sykepleier, skolebiblioteket og Lise Falang-Petterson fra avd. for psykisk helse og rus i Aurskog-Høland kommune og Line Bakker Eid fra NAV opp for å markere dagen.