FN-rollespill - konflikten i Jemen

Vg1 studiespesialisering hadde i går FN-rollespill i auditoriet. I rollespillet simulerte de et møte i FNs sikkerhetsråd.

Sykkeltur 2IFA

6. til 7. juni dro elevene fra Vg2 Idrettsfag på sykkeltur i nydelig vær.

Reisebrev fra Forst

Allerede før klokken halv syv sto var BVSs delegasjon til Forst samlet på Gardermoen. Å komme seg til Berlin gikk uten problemer og vi kom oss fint videre til Sentralbanestasjonen der det ble lunsj.

Konsert i skolegården

Fredag 8. juni hadde vi besøk av Ensemble Allegria som holdt konsert for elevene våre. Alle elevene på yrkesfag, i Vg1 og Vg2, var invitert.

Utdanningsvalg på timeplanen

23. mai møtte 8.-trinnselever fra Bingsfoss en vanlig skoledag på HO.

Opplæring i fiberinstallasjon

15. og 16. mai hadde våre elever ved vg2 Data og elektronikk opplæring i fiberinstallasjon med elever på Bjertnes videregående skole.

Personlig økonomi på timeplanen

Elevene ved vg2 Salg, service og sikkerhet har hatt besøk av Siri Mortensen fra Høland og Setskog Sparebank.

NKUL 2018

7.- 9. mai hadde vi en lærerdelegasjon på NKUL, Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring.

Tinestafetten 2018

Sammen med Aurskog-Høland friidrettslag arrangerte 2IFA i dag den årlige Tinestafetten på AHF friidrettsbane.

Test-fagprøve for lærlinger i Salgsfaget

Det nærmer seg avslutning på to års læretid i bedrift. Læretiden avsluttes med fagprøven i Salgsfaget. Men det er viktig å øve seg. Derfor arrangerer skolen test-fagprøver som ligger svært nær den ekte fagprøven arrangert av fylkeskommunen.