Ytterst i den nye piren på Gardermoen.

Orienteringsuke i Yrkesfaglig fordypning

Vg1 Service og samferdsel hadde i uke 47 en lærerik orienteringsuke der de var rundt til lokale bedrifter for å få et innblikk i mulige framtidige arbeidsplasser.

Skolekonkurranse for ungdomsbedrifter

4. desember ble det avholdt skolekonkurranse blant ungdomsbedriftene på Bjørkelangen VGS. Dette er en fin generalprøve før de skal delta på Romerriksmessen og Fylkesmessen utpå nyåret.

Arbeidslivspraksis for Vg1 Service og samferdsel

Nå er julestria igang og for Service og samferdsel er det lett å få seg arbeidslivspraksis i butikker.

Konferansen Arena for kvalitet

Fra 28.-29.11 gikk utdanningsdirektoratets konferanse Arena for kvalitet i fagopplæringen av stabelen på Hamar. I denne sammenheng fikk Bjørkelangen videregående presentere resultater fra Vekslingsmodell-prosjektet vi har deltatt i, sammen med Fet, Sørum og Aurskog-Høland kommuner.

Grand finale for leseprosjektet

Med forfatterbesøk, sprudlende drikke og premiering av beste boktrailer, feiret vi høstens leseprosjekt for yrkesfagklassene på Vg1.

Elever og ansatte besøkte i 2018 Giribe i Kenya.

Aksjonsdag for Tumaini

Fredag 30. november har vi aksjonsdag for vårt bistandsprosjekt i Kenya.

Mindfulness

I regi av skolens helsesøster arrangeres mindfulness på skolen. Det starter opp onsdag 14. november. Velkommen til alle våre elever og ansatte!

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Elevundersøkelsen

Gjennomføres for alle våre elever på Bjørkelangen vgs, innen 22.november.

Barbiestrikkhopp!

Elevene i 2P gjorde et forsøk med praktisk matematikk med barbiestrikkhopp.

Inspirerende økt for elevene ved helse og oppvekst!

Tirsdag fikk Vg1 elever fra helse og oppvekst besøk av hudpleier Linda Vold, som en del av et prosjekt i yrkesfaglig fordypning.