Ny diagnosetester til kjøretøy-klassen

Mandag var lærere på Toyota Romerike AS for å motta og få opplæring i bruk av Toyotas diagnosetester.

Har laget pepperkake-skjelett

Helsefagarbeider laget pepperkaker mandag. Se resultatet her!

Lederkurs for elevrådsstyret

Som en del av vår satsing på elevmedvirkning og elevråd, fikk vårt elevrådsstyre i går lederkurs på Lillestrøm kultursenter.

Forfatterbesøk av Sigbjørn Mostue.

Leseprosjektavslutning for yrkesfag Vg1

Med forfatterbesøk, sprudlende drikke og premiering av beste boktrailer, feiret vi høstens leseprosjekt.

Elevene våre jobber for vann og utdanning

Fredag 29. november er det aksjonsdag for elevene på BVS. "Vann er kilden til alt liv" er i år parolen til skolens bistandprosjekt Tumaini.

Smart Scan Lock UB presenterer sin idé foran juryen og de andre UB-ene i puljen.

Gründeridol 2019

Tre ungdomsbedrifter (UB) fra klasse 2SSA (Vg2 Salg, service og sikkerhet) var 8. november på Gründeridol 2019.

Russens rosadag

Fredag 25. oktober hadde BVS-russen «rosadag» hvor de kledde seg i rosa for å støtte «rosa sløyfe aksjonen».

Fiberblåsing på timeplanen

Torsdag 7. november hadde Vg2 Data- elektronikk en spennende fagdag.

Elevundersøkelsen gjennomføres

I midten av november gjennomføres Elevundersøkelsen fra Utdanningsdirektoratet i alle klasser.

Yrkesmesse for Helse og oppvekstfag

Torsdag gikk årets mini yrkesmesse for Vg1 HO av stabelen.