Oppdatert informasjon om undervisning ved Bjørkelangen vgs i uke 24

Vi nærmer oss avslutning av skoleåret, og her er planen for undervisning i uke 24.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Gledet eldre på sykehjemmet med dans og plakater

Tirsdag gledet elever fra 2HEA de eldre ved sykehjemmet på Bjørkelangen.

Vi ønsker alle en god 17. Mai!

Det blir en annerledes 17. Mai-feiring, og det har vært en annerledes inngang til vår nasjonaldag.

Vi ønsker elevene velkommen tilbake til skolen i uke 20

Vi ser fram til å ta imot alle elevene våre. Her er informasjon om opplæring på Bjørkelangen videregående skole når skolen åpnes opp fra mandag 11.5.20.

Ronja Aabel Blåhella er lærling på Eik Landbrukssenter Bjørkelangen

Fagprøven nærmer seg

Skolen har arrangert testfagprøve for noen lærlinger i salgsfaget.

Lagde berøringsfri såpedispenser

Elevene i 2DEA startet opp etter koronapausen med et artig og relevant prosjekt.

Endelig tilbake!

Noen Vg2 yrkesfag-klasser er nå tilbake på skolen for å få praktisk opplæring i enkelte fag. Her er litt om hva elevene i helse- og oppvekstfag gjorde denne uka.

Rutiner på skolen fra 27. april

Informasjon om skoleskyss, og om rutiner på Bjørkelangen videregående skole i forbindelse med at noen grupper skal ha opplæring på skolen fra og med mandag 27. april.

Vg2 yrkesfag: Skolen kan åpnes for praktisk opplæring fra 27.4

Fra og med 27.4 er det åpnet for at praktisk opplæring i yrkesfag på Vg2 kan foregå på skolen. Vi forbereder og planlegger nå hvordan vi skal gjøre dette på Bjørkelangen vgs.