Nyheter

Forsøk er gøy! Elever fra Vg3 viste fram noe av det du får være med på hvis du velger realfag.

Stor aktivitet på Åpen kveld for 10. klassinger

Tirsdag 14. januar arrangerte Kjelle vgs og Bjørkelangen vgs Åpen kveld med informasjon om videregående opplæring. Skolenes utdanningsprogrammer ble presentert, og det var muligheter for å stille spørsmål til elever og lærere.

Fylkesråd Siv Henriette Jacobsen og områdedirektør Lene Jensen i hadde god dialog med elevrådsstyret.

Fylkesråd og områdedirektør i Viken fylkeskommune besøkte BVS

Onsdag 8. januar hadde skolen besøk fra nye Viken fylkeskommune. Fylkesråd for utdanning og kompetanse Siv Henriette Jacobsen (Ap) møtte ansatte og elever til samtaler om skolen. Også områdedirektør Lene Jensen deltok.

Nyttårsvals for tyskelevene

Årets første tysktime på Vg1 bød på et møte med østerrikske nyttårstradisjoner.

Noe av det Miriam liker godt ved å bo i England er nærhet til strendene, som Bounemouth Beach.

Reisebrev fra utvekslingselevene i England

Amalie Johnsen Aase og Miriam Mackenzie Flood er på utveksling i England dette skoleåret.

Stemningsfull juleavslutning for elevene

Elevrådsstyret gjennomførte en fin juleavslutning med forskjellige innslag for alle skolens elever i hallen fredag 20. desember.

Julehilsen fra rektor

Selv om snøen mangler, og det er både grått og rått, nærmer vi oss raskt jul også på Bjørkelangen videregående skole.

Medlem i Tumaini-komiteen og elev i 1IDA Johanne Bernhus var fornøyd med seieren.

Strålende fornøyd med årets innsamlingsaksjon

Det er kommet inn over 147 000 kroner til skolens bistandsprosjekt Tumaini etter aksjonsdagen 29. november. 1IDA var den klassen som samlet inn mest per elev og fikk pizza i premie for innsatsen.

Skoleturneringen foregikk inne på Kongsvinger.

Var med på skoleturnering i fotball

Mandag 16.12 var toppidrett fotball med på skoleturnering på Kongsvinger.

Vg2 ST og 2ID på barokkekskursjon i Bjørkelangen kirke

Forrige uke jobbet Vg2 studiespesialisering og Vg2 idrettsfag med barokken i norskfaget.

God stemning rundt bordet på Sørum sykehjem.

Øvde på profesjonell yrkesutøvelse ved Sørum sykehjem

12 elever fra skolen har vært på besøk på Sørum sykehjem. Der har elevene jobbet med problembasert læring.