Lærer Stian Lerdahl med klassen sin.

Skoleåret er i gang!

Tirsdag 20. august møtte både helt nye Vg1-elever, og noe mer erfarne Vg2- og Vg3-elever til skolestart.

Klar, ferdig, skolestart!

Etter fire utviklingsdager er vi klare til å ta imot elevene i morgen. Velkommen (tilbake) til oss!

Hilsen fra rektor ved skolestart

Nå fylles snart skolegården på Bjørkelangen videregående skole igjen med elever. Alle på skolen gleder seg til å ta imot dere som skal begynne hos oss, og vi ønsker dere alle velkommen som elev på skolen vår.

middle aged high school teacher talking to students during break

Til deg som har strøket i fag på Vg3 påbygging til studiekompetanse

I Akershus fylkeskommune har vi en satsning som heter Kullansvar. 3 skoler og et Veiledningssenter hjelper ungdom som blant annet har fullført videregående skole uten å bestå i alle fag.

Bjørkelangen videregående skole

Sommerhilsen fra rektor

Onsdag kveld hadde vi avslutningsfest for skolens avgangselever og foresatte. Som vanlig var skolens aula full av pyntede ungdommer, og jeg tror det ble en høytidelig og fin avslutning for alle som var tilstede.

Avslutningsfest for avgangselever i Vg2 og Vg3

Tradisjonen tro, ønsket rektor Olav Wennemo velkommen til avslutningsfest for elever i Vg2 og Vg3, onsdag 19.juni.

Samarbeid med Jobberiet AS

Onsdag 19. juni fikk vi besøk av ansatte ved Jobberiet AS, med daglig leder Haagen Blakstad i spissen.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Intensivkurs på Jessheim videregående skole

Akershus fylkeskommune arrangerer intensivkurs for elever/ungdom på yrkesfag som har strøket i fellesfag.

Kamil Kasza, Knut Magnussen, Sylvia Hoff og Adrian Bråthe

Bestemannspris

Onsdag 12. juni ble beste elev i 2KJA og i 2KJB kåret.

Avslutning av FN-prosjektet!

Elevene i 1STA og 1STB jobber med et prosjekt der de gjennom fagkunnskap og dybdelæring skal jobbe seg fram mot å simulere sikkerhetsrådet i FN i et rollespill der man forsøker å løse konflikten i Jemen, som FN har uttalt er den største humanitære krisen etter 2.verdenskrig.