Åpen kveld

I går var det stor trafikk og mange spente ungdommer i alle bygg ved BVS.

15. januar ble det arrangert åpen kveld ved BVS i samarbeid med Kjelle videregående skole. Alle 10.- klassinger i Aurskog-Høland, samt noen fra Bingsfoss og Østersund, var på besøk med foresatte for å se på det unike tilbudet våre to skoler har til sammen. Både medarbeidere og elever ved skolene stilte opp, for å informere om tilbudet og programområdene våre.

Mange blide foresatte og elever var innom spesialrommene på elektrofag. Der fikk de en introduksjon til hvilke karriereveier elevene har mulighet for etter elektrofag. Elever fra Vg1 og Vg2 viste fram noe av arbeidet som de har produsert i verkstedene i år.

Vi fikk inntrykk av at mange 10-.klassinger allerede har bestemt seg for hva de vil søke, men at flere brukte kvelden for å bestemme seg for andre- og tredjevalget sitt.

Takk for besøket! Vi håper å se mange av dere igjen til høsten!