Inspirerende økt for elevene ved helse og oppvekst!

Tirsdag fikk Vg1 elever fra helse og oppvekst besøk av hudpleier Linda Vold, som en del av et prosjekt i yrkesfaglig fordypning.

Målet er å gjøre elevene kjente med mange av de ulike yrkene, og utdanningsløpene de kan velge etter videregående skole, og på tirsdag fikk elevene en innføring i hudpleie, fotpleie, frisør og kundebehandling.

I tre økter ble de guidet igjennom de ulike temaene av en inspirerende og dyktig dame, og fikk god tid til å prøve seg på de ulike yrkene. Elevene ble delt inn i par og grupper, og utførte både hårpleie, fotpleie, manikyr og makup på hverandre og lærere.

Freshe og nyfriserte kunne elevene avslutte en lærerik og litt anderledes skoledag. Takk til Linda Vold som stilte med utstyr, kompetanse og masse inspirasjon.