75% av klassen ut i læra

Skolen har nå hatt mange hyggelige avslutninger med elever som skal videre i utdanningsløpet.

På avslutningen for Vg2 Salg, service og sikkerhet (2SSA) ble slutten av 2 år på videregående opplæring feiret, og det ble satt fokus på at 9 av 12 elever har fått seg læreplass for videre opplæring i bedrift.

Leder av næringsforeningen på Bjørkelangen, Carl Fredrik Havnås, kom med hilsen og noen velvalgte ord om godt samarbeid mellom BVS og lokalt næringsliv.

De fleste av elevene skal ut i salgsfaget, men noen skal ut i kontor- og administrasjon og sikkerhetsfaget.

Vi ønsker alle god sommer, og lykke til videre i utdanningsløpet!

Elevene på de tre utdanningsprogrammen elektro, service og samferdsel og design og håndverk hadde felles avslutning med musikk av Vg2-elev Nora Hauger Gruer.

På grunn av korona-restriksjoner har det vært gruppevise avslutninger for alle klasser. Alle elevene har fått muligheten til å takke hverandre for skoleåret, og lærerne har takket for året som har gått og ønsket alle god sommer og lykke til videre i utdanningen, enten det er skole eller lærebedrift.