Gründeridol 2019

Tre ungdomsbedrifter (UB) fra klasse 2SSA (Vg2 Salg, service og sikkerhet) var 8. november på Gründeridol 2019.

Gründeridol er først og fremst en arena for ungdomsbedrifter og mentorer, hvor formålet er at ungdomsbedriftene skal få tilbakemeldinger på egen idé, bedrift og veien videre, og i tillegg knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Den ble arrangert for ungdomsbedrifter på Nedre Romerike på OsloMet, studiested Kjeller.

UB-ene går igjennom workshoper som idéverksted og pitchetrening før gjennomføring av en pitchekonkurranse, hvor elevene har en kort presentasjon om sin bedrift og idé ut ifra gitte kriterier.

UB-ene ble delt inn i puljer á 4 bedrifter hvor det ble kåret en puljevinner i hver pulje som vinner et utviklingsstipend på kr. 500,-. I etterkant av arrangementet kåres det også én regionsvinner på Nedre Romerike som får delta i finalen sammen med de tre andre regionsvinnerne, på Kjeller Innovasjon 6. desember.

Våre tre UB-er, Box Cap UB, Smart Scan Lock UB og Wire UB hadde alle et godt læringsutbytte og fine opplevelser av Gründeridol, og spesielt morsomt for Box Cap UB som ble vinner i sin pulje. Vi gratulerer og det blir spennende å følge alle videre i arbeidet med UB igjennom skoleåret.