Yrkesmesse for Helse og oppvekstfag

Torsdag gikk årets mini yrkesmesse for Vg1 HO av stabelen.

Målet med yrkesmessen er å gi elevene et innblikk i yrkene som venter etter dem etter fullført utdanning, samt å sette seg inn i de ulike yrkene, utdannelse, arbeidsoppgaver, lønn, tverrfaglig samarbeid osv.

Elevene hadde i forkant av messen arbeidet med spørsmål som hver og en skulle stille representantene fra de ulike yrkene.

Her ble det intervjuer på nivå med Skavlan, og elevene stod i kø for å snakke med de besøkende.

Etter yrkesmessen gikk de i gang med en oppgave der de skulle fordype seg litt mer i de to yrkene de synes hørtes mest interessante ut, samt notere seg det aller viktigste fra de øvrige yrkene.

Aldri tidligere har flere yrker vært representert på yrkesmessen, og Helse og Oppvekst avdelingen vil gjerne rette en stor takk til alle som deltok på messen. Det var en spennende og lærerik dag for både elever, og lærere.