Utvekslingsbesøk til samarbeidsskolen vår i Forst

En elevgruppe og to lærere fra BVS var før høstferien på utveksling i Forst i Tyskland.

Dette reisebrevet kom til oss på Bjørkelangen uka før høstferien:

Her kommer en hilsen fra oss som er på utveksling i Forst i Tyskland denne uka. Vi er halvveis i oppholdet, og har allerede hatt mange fine opplevelser. Mandag ankom vi Berlin. Der møtte vi de tyske elevene og lærerne, og så noen av de mest kjente severdighetene. Etter en lang og uvanlig kronglete togtur kom vi fram til Forst på kvelden. Vel framme i Forst ble elevene inkvartert hos vertsfamiliene sine - et spennende tidspunkt! Tirsdag tilbragte vi på skolen i Forst, Friedrich-Ludwig-Jahn-Gymnasium. Der fikk vi omvisning på skolen, og etterpå fulgte undervisning i musikk, tysk og engelsk. Skoledagen ble avslutta med volleyballturnering. Onsdag gikk turen til Dresden. Vi ble vist rundt i gamlebyen av de tyske elevene, og fikk oppleve den storslåtte Frauenkirche. Torsdag skal vi lage sjokolade på den lokale sjokoladefabrikken Felicitas, før turen går videre til Spreewald, der vi skal padle i vakre omgivelser. Fredag får vi noen timer i Berlin før hjemreise.

Vi er veldig fornøyd med oppholdet, og gleder oss til å få besøk av elever og lærere fra Forst i januar!