Arrangerte skolekamp i friidrett

Tirsdag 10. september gikk årets skolekamp i friidrett av stabelen på AHF-banen.

Skolekampen er en årlig begivenhet for kommunens ungdomsskoler. Dette ble et vellykket arrangement, hvor klasser fra Aursmoen, Bråte og Bjørkelangen konkurrerte om å være den beste skolen i friidrett. Vg3 idrettsfag var arrangører med hjelp fra Vg2-klassen. Til tross for at Bjørkelangen mange år har gått av med seieren, måtte de nøye seg med andreplassen i år. Aursmoen tok over vandrepokalen! Været spilte på vår side, og det var mange glade ansikter som forlot stevnet.

Vi vil takke alle som har hjulpet til på denne dagen, og takk til AHF som har bidratt med fasiliteter for arrangementet. Vi håper at alle har hatt en bra dag med oss!

Hilsen arrangørene i 3IDA.