Sommerhilsen fra rektor

Onsdag kveld hadde vi avslutningsfest for skolens avgangselever og foresatte. Som vanlig var skolens aula full av pyntede ungdommer, og jeg tror det ble en høytidelig og fin avslutning for alle som var tilstede.

Og i dag har vi sommeravslutning for skolens ansatt.

Med dette går nok et skoleår på Bjørkelangen videregående skole går mot sin slutt.

Etter to eller tre år på videregående skole venter nå nye muligheter for avgangselevene, enten det er studier eller jobb. Jeg håper og tror at årene på Bjørkelangen videregående skole har vært lærerike, viktige og gode år for alle dere på veien mot voksenlivet. Det har vært spennende å følge utviklingen deres gjennom årene her på skolen, og jeg håper dere har med dere mange gode opplevelser fra tida på videregående skole.

Det gode samarbeidet mellom kommunen, lokalt næringsliv og skolen gir spennende muligheter for mange ungdommer. Ut fra resultatene ser vi at mange av skolens elever er svært godt forberedt for videre studier. Videre er det gledelig at elevene som har gått yrkesfag på Bjørkelangen vgs. er attraktive som lærlinger og får muligheter for læreplass og fremtidig arbeidsplasser.

Vi har dette skoleåret videreutviklet samarbeidet med de lokale grunnskolene om matematikkundervisning. Dette er et spennende samarbeid som vi ønsker å videreføre neste skoleår.

Takk for fint skoleår til elever, foresatte, ansatte og partnerskapsbedrifter.

Vi ønsker nåværende og nye elever velkommen til skolestart høsten 2019, tirsdag 20. august.

Følg med for informasjon og oppdateringer fra skolen på skolens hjemmeside og på vår Facebookside. Plan for skolestarten legges ut når skolestart nærmer seg. Elever og foresatte i Vg1 vil motta invitasjon til oppstartssamtale mandag 19.8, tirsdag 20.8 eller onsdag 21.8.

Bjørkelangen videregående skole ønsker alle en riktig god sommer.

Olav Wennemo

Rektor»