Utvekslingstur til Torino

I uke 19 dro vi to elever fra 1ST- klassene ned til Torino i Italia, sammen med fire lærere.

Det var en liten utvekslingstur på en videregående skole der nede, for å se om det er mulighet for skolene våre til å arrangere et større utvekslingsprosjekt neste år.

Turen var helt fantastisk! Elevene på skolen var veldig hyggelige og det var fint å se hvordan de, lærerne, skolen og undervisningen var i forhold til Bjørkelangen VGS.

I tillegg til de spennende skoledagene, fikk vi gjentatte ganger med oss elever ut på lunsj og har fortsatt god kontakt med flere. Vi har også vært på flere spennende muséer: Juventus museet, anatomimuseet, kinomuseet og det egyptiske museet. Torino er en veldig flott by og vi har lært mye om både det italienske skolesystemet og den italienske kulturen!

Vi er veldig takknemlige for turen og satser på en større utveksling til høsten😊

Skrevet av Solveig 1STA og Ingrid 1STB