Tverrfaglig prosjekt til Italia

Seks lærere og to elever fra Bjørkelangen videregående skole har satt kursen mot Torino i Italia og skolen Liceo V.Gioberti, samt besøk til "drømmebedrifter" innen TIP-fagene.

Elever og fire lærere skal følge ordinær timeplan på skolen gjennom uka, og bli kjent med elever og lærere, læringsmiljø og sosialt skolemiljø der. Historie og fremmedspråk vil være i særlig fokus. De skal undersøke muligheten for en framtidig elevutveksling mellom skolene i årene framover, der elevgrupper derfra skal følge vår undervisning noen dager, og motsatt.

Dette er et prosjekt gjennom Erasmus+, som skal fremme både kulturell og faglig læring. Vi ønsker en opplevelsesrik og flott tur, og gleder oss til reisebrev!

Som et ledd i ansatt-hospitering skal også to faglærere fra Teknikk og industriell produksjon til interessante "drømmebedrifter" for TIP-fagene fra onsdag til lørdag denne uken. De lander i Modena, får et fagbesøk hos Ducati i Bologna før de setter kurs mot Torino-området hvor Suzuki, Iveco og Ital-design er mål. Dette blir spennende og lærerikt på mange måter! Vi ser fram til både faglig og kulturell rapport og deling på Bjørkelangen vgs.

Erasmus