Fylkesmesterskap for Kjøretøy

I dag, tirsdag 26. mars har Bjørkelangen vgs arrangert SkoleFM for elever på Vg2 Kjøretøy i Akershus fylkeskommune.

Skolekonkurranser skal være med å motivere elevene gjennom mestering ved å gi dem praktiske og realistiske oppgaver. Oppgavene ble utarbeidet av faglærerne ved Bjørkelangen videregående skole som underviser på Vg2 Kjøretøy. De seks oppgavene omhandlet bremser, motor, kompresjon- og sylinderlekkasjetest, styreinnretning, hjuloppheng, hjul, dekk og felg, bilelektro, service og lysjustering, samt motor-registerreimskift.

Det var seks elever som deltok, fra ulike videregående skoler i fylket. Elevene viste høy fagkompentanse og dommerne var imponerte over nivået! Dommerne var både fra opplæringskontorene og lokalt, som Vianor og Haugerud bilverksted.

Alle elevene fikk utdelt diplom, og premier som ble sponset av Mekk Bjørkelangen, Importex, Vanline og Mekonomen.

Vinner av SkoleFM ble Andreas Samuelsen fra Ås vgs! 2. plass gikk til Michael Granum fra Bjørkelangen vgs, og 3. plass gikk til Markus Orholm fra Eidsvoll vgs. Vi gratulerer!

Dette ble en vellykket dag!