Vi tester yrkeslivet.

Har du valgt yrkesfag? Da må du ut og jobbe.Våre elever på Helse og oppvekst tar selvsagt utfordringen.

Et utvalg litteratur om temaet.

Spennende tverrfaglig prosjekt om bioteknologi for Vg1

Onsdag startet prosjektet "Bioteknologi" opp for elevene i Vg1 studieforberedende og på idrettsfag.

Seminardeltakerne ankommer Fossheim.

Det nye elevrådet har vært på seminar

Hver høst når tillitselever og varatillitselever i hver klasse er valgt, drar alle på seminar. Elevrådsstyret har sendt oss noen bilder og skrevet litt om det.

Seriegrunder Sjur Skagestad viste hvor stor sjanse det er for å lykkes.

Kickoff for UB

2SSA var på Kickoff for Ungdomsbedrifter i Colosseum kino i Oslo.

Jane og Hannah fra elevtjenesten sto klare til å ta imot elevene denne morgenen.

"GI TID" Vi markerte Verdensdagen for psykisk helse

Torsdag 10. oktober markeres denne dagen over hele verden. På BVS startet det før skolestart, og fortsatte med arrangement i midttimen.

God stemning på møtet om samarbeidsprosjektet.

Samarbeidsprosjekt om algoritmisk tenkning

Ungdomsskolene, Kjelle vgs og Bjørkelangen vgs er igang med et prosjekt innen programmering og robotikk.

Presentasjon av utvalgte bøker i klassene.

...bare må lese!

Denne uka har vi hatt oppstart av det årlige leseprosjektet for de åtte Vg1-klassene på yrkesfag. Et bredt utvalg titler er presentert, og elevene har nå lånt hver sin bok.

Utvekslingsbesøk til samarbeidsskolen vår i Forst

En elevgruppe og to lærere fra BVS var før høstferien på utveksling i Forst i Tyskland.

Studentene Jonas og Arisa presenterer opplegget for timen.

Lærerstudenter med praksisperiode på BVS

Skolen har i to uker hatt praksisstudenter fra MF vitenskapelig høyskole i praksis. Dette er den fjerde praksisperioden de har, og de så med skrekkblandet fryd på å være tilbake i klasserommet igjen.

Leken yrkesfaglig fordypning

Fredag 20. september var en gruppe Vg1-ungdommer som har yrkesfaglig fordypning så heldige å få opplæring av barn i barnehage.