middle aged high school teacher talking to students during break

Til deg som har strøket i fag på Vg3 påbygging til studiekompetanse

I Akershus fylkeskommune har vi en satsning som heter Kullansvar. 3 skoler og et Veiledningssenter hjelper ungdom som blant annet har fullført videregående skole uten å bestå i alle fag.

Bjørkelangen videregående skole

Sommerhilsen fra rektor

Onsdag kveld hadde vi avslutningsfest for skolens avgangselever og foresatte. Som vanlig var skolens aula full av pyntede ungdommer, og jeg tror det ble en høytidelig og fin avslutning for alle som var tilstede.

Avslutningsfest for avgangselever i Vg2 og Vg3

Tradisjonen tro, ønsket rektor Olav Wennemo velkommen til avslutningsfest for elever i Vg2 og Vg3, onsdag 19.juni.

Samarbeid med Jobberiet AS

Onsdag 19. juni fikk vi besøk av ansatte ved Jobberiet AS, med daglig leder Haagen Blakstad i spissen.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Intensivkurs på Jessheim videregående skole

Akershus fylkeskommune arrangerer intensivkurs for elever/ungdom på yrkesfag som har strøket i fellesfag.

Kamil Kasza, Knut Magnussen, Sylvia Hoff og Adrian Bråthe

Bestemannspris

Onsdag 12. juni ble beste elev i 2KJA og i 2KJB kåret.

Avslutning av FN-prosjektet!

Elevene i 1STA og 1STB jobber med et prosjekt der de gjennom fagkunnskap og dybdelæring skal jobbe seg fram mot å simulere sikkerhetsrådet i FN i et rollespill der man forsøker å løse konflikten i Jemen, som FN har uttalt er den største humanitære krisen etter 2.verdenskrig.

Vinnerne av innovasjonscamp 2019

For åttende år på rad, arrangerte skolen innovasjonscamp for elever i Vg2 studiespesialisering og idrettsfag.

Innovasjoncamp 2019

Årets innovasjonscamp for Vg2 SF gjennomføres i tiden 12.6. til 14.6. Dette er alternative skoledager hvor elevene gjennom et case og i samarbeid blir utfordret på å vise sine kreative og innovative egenskaper.

Rådgiversamling

Torsdag 6. juni var skolen så heldig å få besøk av ca 60 rådgivere fra Romerike på samling i regi av Veiledningssenteret.