Teknikk og industriell produksjon [Hopp til innhold]

Teknikk og industriell produksjon

- syns du det er gøy å skru og mekke?

• har du praktisk sans og har et godt håndlag?
  • er du interessert i maskiner, motorer, platearbeid eller maritime fag?
  • ønsker du å utdanne deg til fagarbeider innen for eksempel arbeidsmaskiner, kjøretøyfag eller produksjons- og industriteknikk?
  • kan du tenke deg å jobbe innenfor bilfagene, teknisk industri eller oljebransjen?

Da kan dette utdanningsprogrammet være noe for deg!

Eleverfaringer

Christer Johansen, 1TPA (2017/2018)

Jeg valgte TIP til fordi jeg hadde lyst å ha en skolehverdag med mye praktisk arbeid. Det er bra klassemiljø, flinke lærere, fint verksted, med gode muligheter til å gjøre mye forskjellig. Jeg lærer å være kreativ, være nøyaktig og blir godt forberedt til mange forskjellige yrker. Jeg vil bli mekaniker.

Kyrre Hammerstrøm, 1TPA (2017/2018)

Ariel foto

Jeg valgte TIP for å komme mer i bevegelse og å gjøre ting jeg liker. Det som er bra med å gå på TIP er jo det at du får holde deg i bevegelse og brukt energi. Jeg  trives og det er et bra arbeidsmiljø.

På TIP lærer du å sveise, knekke plater, frese og diverse småting som du trenger når du kommer ut i arbeidslivet. I fremtiden vil jeg bli bilmekaniker hos et merkeverksted som Bavaria eller Porsche.

Per-Fredrik Ukvitne

Fagkoordinator Teknikk og industriell produksjon /Elektrofag