Elektrofag

Er du kreativ, nøyaktig og systematisk?

Liker du å løse konkrete oppgaver og utvikle nye produkter? Kunne du tenke deg å en fremtidig jobb innen installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer?

Da kan dette utdanningsprogrammet være noe for deg!

Eleverfaringer

Christine, Dina og Guro, 1ELB (18/19)

Vi begynte her på Bjørkelangen vgs på grunn av enkel reisevei og fordi vi hadde hørt mye positivt om miljøet og lærerne her på skolen.

Vi valgte elektrofag fordi elektronikk er noe v har rundt oss hver dag og det er yrker som aldri vil bli borte. Vi hadde også vært her på utplassering og fikk da et godt inntrykk av skolen og hvordan det er å gå på elektrofag.

Ariel foto

Mikail André Sandvik, 2DEA (2018/2019)

Klassemiljøet på Data- og elektronikk er kjempe bra. Alle er venner, vi er bare en liten klasse så dermed går vi godt overens. Her på data- og elektronikk lærer vi alt i fra Arduino programmering til fiber sveising. Vi valgte dette faget fordi vi har dette som interesse.

Neste år skal vi være lærling i forskjellige bedrifter.

Har du interesse for elektronikk, elektro og annen teknologi bør du begynne her!

Per-Fredrik Ukvitne

Fagkoordinator Teknikk og industriell produksjon /Elektrofag