Design og håndverk - medieproduksjon

Liker du å jobbe praktisk? Liker du å tegne eller holde på med foto?

Design og håndverk

Synes du det er spennende å utforme og designe egne produkter og har du lyst til å lære mer om designprosesser og om ulike materialer? Liker du digitale programmer som Photoshop og InDesign? Vurderer du å bli frisør, møbelsnekker, interiørkonsulent, blomsterdekoratør eller noe annet kreativt?

Uansett om du ønsker fagbrev, yrkeskompetanse eller studiekompetanse så kan Design og håndverk være veien du skal gå.

Du kan gå inn på facebook, for å se mer av hva som foregår på Vg1 design og håndverk og Vg2 interiør og utstillingsdesign. https://www.facebook.com/DHBVS/  

 

Eleverfaringer

Helene Dalheim Sand, 2IUA (15/16)

Lærerne her er flinke til å se oss som enkeltpersoner og lar oss fokusere på det vi selv synes er viktig. De er flinke til å komme med konstruktiv kritikk og lar deg styre mye av skolehverdagen selv, med tanke på eventuelle oppgaver sett opp mot en eksamen.

Skolehverdagen her på Interiør og Utstillingsdesign er varierende og spennende. Vi kan få alt fra fiktive til reelle oppdrag, og må løse disse på best mulig måte. Vi tar i bruk ulike teknikker og materialer avhengig av oppgaven vi jobber med. I og med at de fleste oppdragene og oppgavene vi utfører skal leveres og vises frem for en kunde er det mye av jobben våres som gjøres på pc. Vi bruker programmer som Photoshop, InDesign og Sketchup. Hvis du ønsker å bruke mer avanserte programmer kan du f.eks. spørre om å få bruke ArchiCAD. 

 
Kontaktpersoner

Joakim Bergersen

Fagkoordinator Service og samferdsel / Design og håndverk

E-post joakim.bergersen@bjorkelangen.vgs.no

Tlf: 63 85 44 32

500298

Ragnhild Hauglum

Avdelingsleder Design og håndverk /Service og samferdsel

E-post ragnhild.hauglum@bjorkelangen.vgs.no

Tlf: 63 85 46 48