Flere ungdommer i lære

Prosjektet vårt, «Ungdom i lære», har rekruttert flere elever til lærlingeplass!

Gjennom prosjektet «Ungdom i lære»/ «Flere ungdommer i lære», har skolen tilrettelagt for at flere bedrifter har blitt godkjente lærebedrifter, skrevet lærekontrakter og laget opplæringsplaner for læringene!

Dette har vært mulig via tildelte midler fra Utdanningsdirektoratet, for å styrke samarbeidet skole, skoleeier og arbeidsliv. Prosjektet vil vare ut skoleåret 2015-2016. Vi er svært fornøyd med det vi har fått til hittil, og ser frem til å tilrettelegge for at flere elever, særlig innenfor servicefagene, kan skrive lærekontrakt etter fullført Vg2-løp på yrkesfaglige utdanningsprogram.

I tillegg til disse lærlingene, har mange elever fått lærekontrakter innenfor de mer tradisjonelle lærefagene som elektro, kjøretøy og bilskade, lakk og karosseri.

Ragnhild Hauglum

Avdelingsleder Design og håndverk /Service og samferdsel