Lokaler og beliggenhet

Bjørkelangen videregående skole er vakkert beliggende i Aurskog-Høland kommune. Skolen ble etablert i 1971 som den første kombinerte skolen i landet.

Skolen fikk i desember 2010 et moderne nybygg over to plan med en grunnflate på 750 m2. Det nye bygget innholder et auditorium med 120 plasser, klasserom, kontorer for elevråd og flere lærerkontorer. I tillegg ble store deler av skolen renovert med blant annet nye, velutstyrte naturfagrom.

Skolen samarbeider med lokale idrettslag om moderne idrettsanlegg og er lokalisert i grønne omgivelser, med friidrettsanlegg, fotballbaner, ski- og joggeløype, alpinanlegg og tennisbaner i nærområdet.

Gjennom et aktivt samarbeid og partnerskap med kommunene i regionen og lokale bedrifter, tilbys skolens elever muligheter for opplæring og praksisplasser i et bredt spekter også utenfor skolen.

Det er gangavstand til Bjørkelangen sentrum som har et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Det går buss til og fra Lillestrøm og Oslo hver time, og det er ca 30 minutter reisetid fra Fetsund.