Elevråd

Elevrådet på Bjørkelangen Videregående skole har en lang og viktig tradisjon. I flere tidligere år har elevrådene på skolen vært svært aktive, og nå ønsker vi med ny forretningsorden, å finne tilbake til denne gamle gløden for et aktivt elevråd, med positive og engasjerte elever.

Elevrådsstyret 2018 består av

Elevrådsleder - Truls Eidsvold, 3STA
Nestleder - Peder Bakken, 3STA
Komitéansvarlig - Ronja Zehe, 2STC
Informasjonsansvarlig - Marte Hamre Strøm, 2BUA

Aksjonsansvarlig - Astrid Svenneby, 2HEA

Skolemiljøansvarlig - Madelen Holtedahl, 2STC
Sekretær - Patrick Alexsander Detlefsen, 3STB

Økonomiansvarlig - Jonathan Tyrihjell, 3STA

 
Vår aksjon

Fra og med skoleåret 2014/2015 har elevrådet ved BVS avgjort at skolen går vekk fra Operasjon Dagsverk, og har i stedet satset på sin egen aksjon som går under navnet Tumaini. Tumaini er et veldedighetsprosjekt som gir midler til utdanningsmuligheter og helseklinikker for barn og unge i Kenya. Vi i elevrådsstyret er veldig fornøyd med prosessen, og håper at Tumaini-prosjektet vil gå sin vante gang i flere år fremover, slik at vi kan se på dette som vårt eget prosjekt, og være stolt av det.

Komiteer

Under ledelse av komitéansvarlig har vi flere komiteer her på skolen. Disse komiteene jobber med flere forskjellige ting, men har i utgangspunktet et område de jobber på. Vi har for eksempel tema/fest-komiteen, Tumaini-komiteen og inne- og ute komiteen.

I regi av tema/fest-komiteen fikk vi en flott juleavslutning den 22. Desember, samt at vi får pyntet opp skolen til ulike anledninger som for eksempel Halloween. Dette er utrolig morsomt, og er med på å gjøre hver skoledag unik for elevene på BVS.

Kontaktpersoner

Elevråd Bjørkelangen vgs

E-post elevrad@bjorkelangen.vgs.no

Elisabet Bernhus

Filologiske fag. Elevrådsveileder

E-post Elisabet.Bernhus@bjorkelangen.vgs.no

Tlf: 63 85 44 14