Elevrådsseminar

Tradisjon tro samles alle elevrådsrepresentantene til seminar på Fossheim for sjette år på rad.

Elevrådsstyret var på plass og ønsket årets elevråd velkommen til seminar på Fossheim. Seminaret ble kickstartet med en annerledes intro fra styret. Etter introen ble programmet for seminaret presentert, før elevrådsleder Truls og rektor Olav holdt hver sin åpningstale.

Elevrådsstyret hadde som ønske at elevrådet skulle bli kjent med hverandre, og gjennomførte derfor teambuilding-aktiviteter. Videre ble det holdt ulike foredrag fra blant annet Elevorganisasjonen, styremedlemmer og besøket fra Kenya.

På ettermiddagen ble det arrangert ulike uteaktiviteter, alt ifra melkespannkasting til lacrosse hvor en gruppe stakk av med seieren. Etter uteaktivitetene var det klart får kveldens høydepunkt, taco! Etter middagen samlet både lærere og elever seg i peisestuen for en runde med brettspill før alle tok natta.

Torsdag morgen starte dagen med rolig musikk etterfulgt av morgengym. Resten av dagen besto av foredrag både fra styret og lærere fra Bjørkelangen vgs. Etter lunsj pakket vi bagene og tok turen tilbake til skolen.

skrevet av elevrådets informasjonsansvarlig Marte Hamre Strøm