Praktisk jobbsøkerveiledning med filmteam på besøk!

Mandag 5. og tirsdag 6. mars hadde Vg2 kjøretøyklassene jobbsøkerkurs. Samtidig med dette kom et filmteam engasjert av Wordskills Norway på besøk!

Det er Veiledningssenteret i Akershus som holder kursene og vi fikk besøk ar tre dyktige damer derfra som holdt kurset for oss. I dette jobbsøkerkurset får elevene informasjon og opplæring i hvordan de skal gå frem for å søke lærlingeplass. De får blant annet opplæring i CV- og søknadsskriving, hva en bør tenke på før et jobbintervju, finne aktuelle læreplasser og å markedsføre seg selv som en fremtidig lærling/arbeidstaker.

Tirsdag 6. mars kom et filmteam engasjert av Worldskills Norway og filmet fra jobbsøkerkurset. Denne filmen skal være et bidrag til Yrkesfagenes år 2018 og vil bli lagt ut på Yrkesfag.no. Vi er stolte av å kunne bidra til rekruttering av yrkesfag!