Klar for avreise til Afrika!

I morgen, onsdag 14. februar reiser en delegasjon fra Bjørkelangen og Kjelle vgs til bistandsprosjektet i Giribe, Kenya.

Elevene Vegard Færgestad og Astrid Aanerud og elevrådsveileder Elisabet Bernhus, samt to elever og en lærer fra Kjelle vgs er klare for avreise.

Målet med reisen er å bli bedre kjent med Giribe og Tumainiprosjektet og videreformidle dette til resten av elevene. Leder av Tumainikomitéen, Vegard, håper og tror at opplevelsene de får på reisen, kommer til å bidra med å øke hele skolens engasjement for Tumainiprosjektet.

De skal være borte i ni dager, fire av disse er reisedager med tilsammen over 40 timer med fly og bil. Delegasjonen har møttes og sammen forberedt seg på reisen. De er spente på hva de kommer til å oppleve på godt og vondt. Ekstra spente er de på å få se hva årets aksjonspenger skal bidra til ved skolen i Giribe. Vi vet at noen av pengene er brukt til den nye sveiseutdanningen ved skolen, med blant annet et nytt bygg og utstyr.