Julehilsen fra rektor

Elever og ansatte på Bjørkelangen videregående skole samles i dag til tradisjonsrike juleavslutninger på skolen. Med et lite snølag ute som bidrar til julestemning ser vi nå fram til noen fridager.

Vi legger bak oss en høst der det har vært jobbet jevnt og trutt i skolens klasserom og verksteder. Elevens resultater denne høsten lover godt for sluttresultatet til våren. Vi har forventninger om at en stor andel av elevene skal fullføre og bestå også dette skoleåret.

På Bjørkelangen vgs har vi alltid hatt som målsetting at alle elever skal trives og ha det bra. Fra og med dette skoleåret er dette også nedfelt i opplæringslovens § 9A. Loven stiller ytterligere krav til hvordan vi som skole skal arbeide aktivt med elevenes skolemiljø og følge opp når det er elever som ikke har det greit på skolen. Heldigvis forteller årets elevundersøkelse oss at de aller fleste elevene trives godt på skolen. Jeg tror det positive og aktive elevrådet på skolen er en viktig årsak. Elevrådet med elevrådsstyret i spissen er opptatt av skolemiljøet og at alle elever skal trives på Bjørkelangen vgs.

Jeg håper mange følger med på skolens hjemmesider og på Facebook. Der blir dere oppdatert på det som skjer på skolen, og det elevene holder på med. Det er mye læring som skjer gjennom alle de ulike aktivitetene som elevene tilbys. Og jeg vil benytte muligheten til å takke alle partnerskapsbedrifter og andre samarbeidspartnere for alle bidrag for å gi elevene en bedre, mer relevant og fremtidsrettet opplæring. Slik at tiden på Bjørkelangen videregående skole virkelig blir i tråd med vår visjon,  Veien mot voksenlivet.

Jeg ønsker alle elever, foresatte og samarbeidspartnere en riktig god julehøytid.

Hilsen

Olav Wennemo