"Helse på spill"

Akershus fylkesmuseum delte med alle klassene på helse og oppvekstfag et spennende og lærerikt undervisningsprogram med kreative metoder nå i vår.

På omvisning på helsehuset

Vg2 Interiør og utstilling fikk besøke det nye helsehuset til Aurskog-Høland kommune et par dager før åpningen.

Dommeren følger nøye med.

Skole-NM i yrkesfag

Joakim Granli fra Vg2 kjøretøy fortsatte å imponere og tok 2. plassen i klassen for Bilfag, lette kjøretøy i norgesmesterskapet.

Norgescup finale i Alta

Sesongen ble avsluttet for langrenns juniorene sist helg med Norgescup finale i Alta sammen med seniorenes Norgesmesterskap på ski. Espen Aakervik i 1sta fornektet seg ikke og leverte en ny pallplassering på 10 km med skibytte (5 km klassisk + 5 km skøyting).

Påskehilsen fra rektor

Brått er det påskeferie for oss på Bjørkelangen videregående skole. Nå skal alle på skolen lade batterier og gjøre seg klare til siste del av dette skoleåret. Påskeferien markerer på mange måter starten på avslutningen av skoleåret.

Besøk og fering i Vg2 Salg, service og sikkerhet

2SSA fikk besøk av lærlinger i dag og feiret samtidig at en av elevene er sikret læreplass.

1. plass på Fylkesmesterskapet i yrkesfag!

Joakim Granli fra Vg2 Kjøretøy representerte Bjørkelangen vgs i Fylkesmesterskapet i yrkesfag for kjøretøy. I år ble dette avholdt på Ås vgs.

Reisebrev fra Kreta fagskolestudenter

Nå er vi halvveis i oppholdet på Kreta. Og vi har arbeidet i 5 dager på Annousakeio terapeutiske senter.

Bjørkesykkelen

Elevene ved Vg1 Teknikk og industriell produksjon har laget egenproduserte tråsykler. Her ser du resultatene!

Lifjell

Mandag til fredag i uke 10 var elevene ved Vg3 Idrettsfag på vintertur på Lifjell.