Utdanningsvalg på BVS

10. klassinger fra ungdomsskolene i distriktet vårt har fått prøve seg som elever hos oss denne uka.

Remi med praksisplass v/Brandstad

1SSA ut i arbeidslivet

I faget yrkesfaglig fordypning er elevene ute for å tilegne seg ny kunnskap i en bedrift.

Prosjekt Veien mot fagbrevet

Tirsdag hadde helse- og oppvekstavdelingen hospiteringssamling med veiledere i bedrifter fra Aurskog Høland og Fet.

Treningsleir i Spania 3IDA

Rett før høstferien reiste elevene i Vg3 Idrettsfag på treningsleir til Lloret de Mar. Her hadde klassen en fantastisk uke med mye trening og hygge.

Yoga på breddeidrett

Breddeidrett Vg1 har i dag hatt yoga på timeplanen.

Verdensdag for psykisk helse

På Bjørkelangen videregående skole stilte engasjerte elever, elevrådet, miljøveileder, sosialpedagogisk rådgiver, helsesøster, psykiatrisk sykepleier, skolebiblioteket og Lise Falang-Petterson fra avd. for psykisk helse og rus i Aurskog-Høland kommune og Line Bakker Eid fra NAV opp for å markere dagen.

1SSA på ekskursjon til Charlottenberg

Før høstferien var Vg1 Service og samferdsel på "Harrytur" til Charlottenberg.

Besøk av Volvo Truck Center

Mandag 24. september hadde begge Vg2 kjøretøyklassene besøk av Volvo Truck Center avdeling Furuset.

Internasjonalisering

Fredag 14. september hadde vi besøk fra Akershus Fylkeskommune, avdeling for internasjonalisering.

Besøk fra Forst

Tirsdag til lørdag forrige uke hadde vi besøk av elever og lærere fra Forst.