Julehilsen fra rektor

Med snødryss i lufta og et lite snølag ute begynner vi å få julestemning på Bjørkelangen videregående skole.

Møte med samarbeidspartnere

5. desember hadde skolen invitert til møte med våre samarbeidspartnere i offentlig og privat sektor.

1SSA på Freia

Tirsdag 11. desember var 1SSA med lærere på Freia.

Bordtennisfinale

Fra begynnelsen av november og fram til nå har det pågått en stor bordtennisturnering for elevene våre, i regi av miljøveileder.

Rudolf(ine) har kontrollen!

Juleutstilling fra kreative elever

Vg2 Interiør og utstilling ønsker god jul med denne flotte utstillinga i nybygget.

Ytterst i den nye piren på Gardermoen.

Orienteringsuke i Yrkesfaglig fordypning

Vg1 Service og samferdsel hadde i uke 47 en lærerik orienteringsuke der de var rundt til lokale bedrifter for å få et innblikk i mulige framtidige arbeidsplasser.

Skolekonkurranse for ungdomsbedrifter

4. desember ble det avholdt skolekonkurranse blant ungdomsbedriftene på Bjørkelangen VGS. Dette er en fin generalprøve før de skal delta på Romerriksmessen og Fylkesmessen utpå nyåret.

Arbeidslivspraksis for Vg1 Service og samferdsel

Nå er julestria igang og for Service og samferdsel er det lett å få seg arbeidslivspraksis i butikker.

Konferansen Arena for kvalitet

Fra 28.-29.11 gikk utdanningsdirektoratets konferanse Arena for kvalitet i fagopplæringen av stabelen på Hamar. I denne sammenheng fikk Bjørkelangen videregående presentere resultater fra Vekslingsmodell-prosjektet vi har deltatt i, sammen med Fet, Sørum og Aurskog-Høland kommuner.

Grand finale for leseprosjektet

Med forfatterbesøk, sprudlende drikke og premiering av beste boktrailer, feiret vi høstens leseprosjekt for yrkesfagklassene på Vg1.