SPØR OSS DIREKTE!

Oppfordringen kom fra Simen Aam Gulbrandsen til pedagogene som var på skolebenken under siste utviklingsdag i går.

Bjørkelangen videregående skole

Skolestart august 2017 - hilsen fra rektor

Denne uka fylles skolegården på Bjørkelangen videregående skole igjen med elever. Alle på skolen gleder seg til å ta i mot dere som skal begynne hos oss, og vi ønsker dere alle velkommen som elev på skolen vår.

Verktøydagen for pedagogisk personale 15.08.17

Den tredje utviklingsdagen for pedagogisk personale kalles verktøydagen og prosessorientert undervisning ved hjelp av Onenote var en av verktøyene som ble presentert.

Skolestart 2017

Her er tider for oppmøte første skoledag 17. august.

Avslutningsfest for avgangsklassene

VÅG Å BY MER PÅ DERE SJØL!

Bestemannspris

Alf Johan Sandbakken og June Malin Janhsdatter Blad ble kåret til årets beste elever på TIP.

Gruppe 9 bestående av Simen, Marius, Therese, Emilie, Mari og Thomas vant Beste totale løsning.

Innovasjonscamp

I dag ble to vinnergrupper kåret etter intens jobbing i to dager med årets oppdrag fra Stuttreist & Himlaga festivalen.

Stortingspresident Endre Slettum.

Mini-tinget

Mini-tinget er et rollespill der elevene følger en saksgang i Stortinget. Vi gjennomførte dette i Vg1-klassene på SSP 13.6.

Reisebrev fra Forst

Tirsdag 6. juni dro 15 elever fra Vg1 og to lærere på tur til Forst i Tyskland. Der hadde vi noen opplevelsesrike og solfylte dager sammen med elever og lærere ved Friedrich Ludwig Jahn Gymnasium.

Vålerbanen

Elevene ved Vg2 Kjøretøy og Bilskade, lakk og karosseri har vært ved Vålerbanen.