Espen på Beito

Gode prestasjoner på Toppidrett ski

Vår Toppidrett ski elev, Espen Aakervik, gjorde en utrolig sterk prestasjon under siste Norgescuprenn junior langrenn på Beitostølen.

Debatt for elevrådskandidater

Det er duket for ledervalg på Bjørkelangen vgs, og første runde med debatt finner sted i aulaen, tirsdag 23.01, i midttimen.

Reisebrev fra Spania

Spansk-elever fra tre videregående skoler i Akershus; Bjørkelangen, Jessheim og Roald Amundsen har reist til Málaga, Spania, som en fin oppkjøring mot eksamen.

Utveksling

Bjørkelangen videregående skole har årlig elever som er på utveksling. I år er eleven Mia Kind Olsen på utveksling i Wisconsin, USA.

Deltakerne i fylkesmesterskapet og lærerne Karianne Lotterud og Philip Grey. Noen av deltakerne var dessverre forhindret i å være med på premieringen.

Kåring av lokale vinnere i Fylkesmesterskapet i engelsk

Onsdag 10. januar gjennomførte vi første runde av fylkesmesterskapet i engelsk. 12 elever fra flere klasser deltok.

Filosofidag på Nansenskolen, Lillehammer

Lærere og elever som har faget historie og filosofi har hatt en hel dag med filosofi på Nansenskolen.

Møte for russen

I dag har russen på Bjørkelangen vgs fått informasjon om viktige forhold i forbindelse med russefeiring.

Klar for Tyskland!

Gjennom Erasmus+ skal elever fra Vg2 Kjøretøy til Tyskland i to uker gjennom faget yrkesfaglig fordypning. Avreise er 29. januar, og elevene forbereder seg på beste vis!

Åpen kveld

10.klasse-elever med foresatte fra Fet, Sørum og Aurskog-Høland fikk innblikk i hvilke fagvalg som er tilgjengelig i nærmiljøet.

Helse- og oppvekst på julebakstoppdrag

Gjennom et samarbeid med Livsglede for eldre og Frivillighetssentralen bidro elevene ved Helse- og oppvekst i går med julebakst.